Language
Contact us
Online store opening hours: Mon - Fri 08:00 till 17:00
Contact phone number 0700 10 321 0875 303 000

The call to numbers starting with 0700 is charged according to your tariff plan

Send a message New Message

Write to us at [email protected] fill out the feedback form.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

*Условията са валидни само за поръчки направени през онлайн магазина на MASTERHAUS
**Доставки се изпълняват само на територията на Република България.

1. ВИДОВЕ ДОСТАВКИ

1.1 Икономична доставка - Изпълнява се в срок от 2 до 3 работни дни.

1.2 Експресна доставка - Изпълнява се в срок от 1 работен ден или до 24 часа, ако се направи поръчка преди 14.00 часа. Всички експресни поръчки направени след 14:00 часа ще бъдат получени след 2 работни дни.

2. СТАТУСИ НА ПРОДУКТИ

2.1  Безплатна доставка – Всеки продукт обозначен със статус „Безплатна доставка“ получава безплатна икономична доставка.

2.2  Безплатна доставка над 100лв. – Продукт обозначен със статус „безплатна доставка над 100лв” , получава безплатна икономична доставка при достигане на обща стойност на поръчка от 100лв.

2.3  Безплатна доставка до магазин – Продукти обозначени с този статус получават безплатно доставка до избран от вас магазин на MASTERHAUS. Доставката на тези продукти до избран от вас адрес или до офис на куриер се заплаща.

Ако изберете стока, която е със статус “Безплатна доставка” и добавите продукт/и към вашата поръчка, които са със статус “Безплатна доставка до магазин”, ще заплатите сумата за доставка единствено на стоката, която е със статус “Безплатна доставка до магазин”.

 

3. ПАЛЕТИЗИРАНЕ И ОБЕМИСТИ ПРОДУКТИ

3.1 Доставка на палет до 600кг - 44лв с ДДС (в цената е включена и цената на палета)

3.2 Доставка на палет от 600кг до 1000кг - 50лв с ДДС (в цената е включена и цената на палета)

 __________

Екипът на MASTERHAUS напомня: Уважаеми клиенти, при получаване на пратката от куриер на Speedy, ЕКОНТ или наш куриер, вие разполагате с опция за преглеждане на стоката за дефекти и неизрядности.
Препоръчваме ви да се възползвате от вашето право преди да подпишете приемо-предавателния протокол.

 

4. ДОСТАВКА ДО НАШ ОБЕКТ

Можете да вземете избраните от Вас продукти от магазините на MASTERHAUS в Бургас, Равда, Айтос и Приморско. За целта е нужно да изберете опцията “Вземи от магазин” в картата на избрания от Вас артикул. След натискането на бутона “Добави” ще имате възможност да изберете предпочитания Вас магазин.

Във Вашата поръчка е записана датата и часа, в които стоката ще бъде готова за вземане в избрания от Вас обект.

Срок за пакетаж: Срокът на пакетиране се калкулира автоматично спрямо локацията на избрания от Вас продукт. При избиране на тази опция, избраните от теб продукти се резервират до 3 работни дни (72 часа)

 

5. РАЗПЛАЩАТЕЛНИТЕ МЕТОДИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАМЕ СА:

5.1 Посредством наложен платеж

Осъществява се в брой при доставката на поръчаните артикули. Максималната допустима сума за поръчка при тази услуга е 3000 лв.

5.2 Чрез банков превод

На нашата разплащателна сметка, като в описание отбележите номера на вашата поръчка.

IBAN: BG60RZBB91551086045912
BIC: RZBBBGSF

5.3 Онлайн чрез кредитна или дебитна карта

Приемаме плащане със следните кредитни или дебитни карти- VISA, VISA Electron, MasterCard, Borica и Maestro. Осъществява се директен превод от вашата кредитна карта посредством системата на Borica. В случай, че вашата карта поддържа 3D автентификация ( Verified by VISA, MasterCard Secure Code или др. ) е възможно да се наложи да се идентифицирате след натискане на бутона “ Плащане ”.

5.4 Чрез кредитиране от Unicredit Bulbank или TBI Credit

Опцията е валидна при обща стойност на поръчката - над 150лв. 

-Кредитиране с Unicredit Bulbank. Попълват се порвоначални данни в сайта на MASTERHAUS. След потвърждение на поръчката ще бъдеш препратен към сайта на Unicredit Bulbank, където ще трябва да попълниш данните ти за одобрение на кредита.

-Кредитиране с TBI Credit. След потвърждение на поръчката ще бъдеш препратен към TBI Credit, където ще трябва да попълните данни за одобрение на кредита.

 

Реклама