Language
Contact us
Online store opening hours: Mon - Fri 08:00 till 17:00
Contact phone number 0700 10 321 0875 303 000

The call to numbers starting with 0700 is charged according to your tariff plan

Send a message New Message

Write to us at [email protected] fill out the feedback form.

С удоволствие ви информираме, че вече можете да достъпите и използвате своята карта MASTERHAUS директно от дисплея на мобилния си телефон!

За да се сдобиете с електронна клиентска карта MASTERHAUS, е необходимо да свалите безплатното приложение Cardbox, достъпно в
Get in on Google Play или Download on the App Store

След като изтеглите приложението и създадете своя профил, изберете MASTERHAUS от меню „Моите карти“ и натиснете бутон „Поискай Карта“.

С лоялна карта MASTERHAUS получавате 5 % отстъпка* на непромоционални артикули!

Притежателите на издадена от нас пластика могат да се възползват от удобството да разполагат с нея в дигитален формат като изтеглят приложението CARDBOX, от меню „Добави Карта“ изберат MASTERHAUS и въведат номера на пластиката си.

Мобилното приложение Cardbox ви позволява да въведете в телефона си всички свои карти за отстъпки. Така ще разполагате с тях не само физически, но и електронно. Ще разбирате първи за промоциите на любимите ви магазини и марки. При използване на приложението е възможно да се събират лични данни (за повече информация http://cardbox.bg/privacy-policy.html).

Насладете се на удобството картите ви да са на един клик разстояние!

* Отстъпката, която предоставя картата за лоялност, е приложима при покупка на стоки, които не са в период на промоция, акция или разпродажба, във всички търговски обекти MASTERHAUS в гр. Бургас, гр. Несебър, гр. Приморско и гр. Айтос, с изключение на онлайн магазин MASTERHAUS.

Реклама