Този сайт използва "бисквитки" (cookies), с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече.

Разбрах
0700 10 321
  • Работно време онлайн магазин:
  • Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
  • Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700
  • Пишете ни
0

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

*Условията са валидни само за поръчки направени през онлайн магазина на MASTERHAUS
**Доставки се изпълняват само на територията на Република България.

1. ВИДОВЕ ДОСТАВКИ

1.1 Икономична доставка - Изпълнява се в срок от 2 до 3 работни дни.

1.2 Експресна доставка - Изпълнява се в срок от 1 работен ден или до 24 часа, ако се направи поръчка преди 14.00 часа) Всички експресни поръчки направени след 14:00 часа ще бъдат получени след 2 работни дни.

2. СТАТУСИ НА ПРОДУКТИ

2.1  Безплатна доставка – Всеки продукт обозначен със статус „Безплатна доставка“ получава безплатна икономична доставка.

2.2  Безплатна доставка над 100лв. – Продукта обозначен със статус „безплатна доставка над 100лв” , получава безплатна икономична доставка при достигане на обща стойност на поръчка от 100лв.

2.3  Безплатна доставка до магазин – Продукти обозначени с този статус получават безплатно доставка до избран от теб магазин на MASTERHAUS. Доставката на тези продукти до избран от теб адрес или до офис на куриер се заплаща.

Ако избереш стока, която е със статус “Безплатна доставка” и добавиш продукт/и към твоята поръчка, които са със статус “Безплатна доставка до магазин”, ти ще заплатиш сумата за доставка единствено на стоката, която е със статус “Безплатна доставка до магазин”.

 

3. ПАЛЕТИЗИРАНЕ И ОБЕМИСТИ ПРОДУКТИ

3.1 Доставка на палет до 600кг - 44лв с ДДС (в цената е включена и цената на палета)

3.2 Доставка на палет от 600кг до 1000кг - 50лв с ДДС (в цената е включена и цената на палета)

 __________

Екипът на MASTERHAUS напомня: Уважаеми клиенти, при получаване на пратката от куриер на Speedy или наш куриер, вие разполагате с до 10 минути за преглеждане на стоката за дефекти и неизрядности.
Препоръчваме ви да се възползвате от вашето право преди да подпишете приемо-предавателния протокол.

 

4. ДОСТАВКА ДО НАШ ОБЕКТ

 Можеш да вземеш избраните от теб продукти от магазините на MASTERHAUS в Бургас, Равда, Айтос и Приморско. За целта е нужно да избереш опцията “Вземи от магазина” в картата на избрания от теб артикул. След натискането на бутона “Добави” ще имаш възможност да избереш предпочитания от теб магазин.

Нашият екип ще се свърже с теб, за потвърждение на поръчката. В твоята поръчка е записана датата и часа, в които стоката ще бъде готова за вземане в избрания от теб обект

Срок за пакетаж: Срока на пакетиране се калкулира автоматично спрямо локацията на избрания от теб продукт. При избиране на тази опция, избраните от теб продукти се резервират до 3 работни дни (72 часа)

 

5. РАЗПЛАЩАТЕЛНИ МЕТОДИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАМЕ:

5.1 Посредством наложен платеж

Осъществява се в брой при доставката на поръчаните артикули. Максималната допустима сума за поръчка при тази услуга е 3000 лв.

5.2 Чрез банков превод

На нашата разплащателна сметка, като в описание отбележите номера на вашата поръчка.

IBAN: BG60RZBB91551086045912
BIC: RZBBBGSF

5.3 Онлайн чрез кредитна или дебитна карта

Приемаме плащане със следните кредитни или дебитни карти- VISA, VISA Electron, MasterCard, Borica и Maestro. Осъществява се директен превод от вашата кредитна карта посредством системата на Borica. В случай, че вашата карта поддържа 3D автентификация ( Verified by VISA, MasterCard Secure Code или др. ) е възможно да се наложи да се идентифицирате след натискане на бутона “ Плащане ”.

5.4 Чрез кредитиране от Unicredit Bulbank или TBI Credit

Опцията е валидна при обща стойност на поръчката - над 150лв. 

-Кредитиране с Unicredit Bulbank. Попълват се порвоначални данни в сайта на MASTERHAUS. След потвърждение на поръчката ще бъдеш препратен към сайта на Unicredit Bulbank, където ще трябва да попълниш данните ти за одобрение на кредита.

-Кредитиране с TBI Credit. Оператор на MASTERHAUS ще се свърже с теб след като приключиш поръчката за попълване на договор, който ще ти бъде изпратен за подпис преди стоката да бъде изпратена. 

 

Реклама