Този сайт използва "бисквитки" (cookies), с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече.

Разбрах
0700 10 321
  • Работно време онлайн магазин:
  • Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
  • Цената за едно обаждане е на цената на един градски разговор
  • Пишете ни
0

За да отговори на високите изисквания на пазара със строителни материали, динамичната среда и спецификата на региона, MASTERHAUS обособи всички едри строителни материали в нов Строителен център, ориентиран към комплексното обслужване на строители и инвеститори.

Новият Строителен център на „Бошнаков” ЕООД беше открит официално на 18 май 2017 година. Изграждането му стана с рекордно бързи темпове.

Центърът се намира на територията на магазин MASTERHAUS-Бургас. Той всъщност е естествен приемник и надгражда строителната борса на фирмата, която беше създадена през 2005 г. Строителният център е поредната широка и уверена крачка напред в развитието на първия български строителен хипермаркет.
Новият търговски мегаобект на „Бошнаков” ЕООД няма аналог в роден мащаб и утвърждава още повече MASTERHAUS като лидер при строителните хипермаркети.  

Центърът е разположен на обща площ от над 5000 кв.м. Близо 2000 кв.м се заемат от метален отворен навес със стелажи на 4 етажа за продуктите. Височината на покривната конструкция е 7.95 м. Търговският обект разполага и с мострена зала от 130 кв.м.

В Строителен център работят екип от висококвалифицирани и мотивирани служители, които са винаги готови да дадат необходимата информация на клиентите, да ги насочат към най-добрия продукт за техните нужди и да изготвят изгодна ценова оферта.
Гъвкавите цени, големите складови наличности, широкият автопарк и високото ниво на обслужване утвърждават Строителен център MASTERHAUS като стабилен и надежден партньор за строители и инвеститори в региона на цялото Южно Черноморие. Поради отличната си локация, наличието на общо 4 търговски обекта MASTERHAUS - Бургас, Несебър, Приморско и Айтос, центърът успява да достави всички необходими материали до своите клиенти в срок.

В Строителен център MASTERHAUS ще откриете богато разнообразие на продукти и консумативи, необходими за всеки един строителен проект. Освен това имате възможността да избирате измежду продукти с еднакво предназначение, но с различно качество и съответно в различен ценови клас.
MASTERHAUS работи успешно и директно с десетки производители на различни материали за строителството и ремонта и поради това успява да предложи на своите клиенти високо качество на изгодни цени. Високо качество на изгодни цени – тънката червена нишка в стратегията на компанията.

За контакти:

+359 56 857 051
+359 56 875 076
borsa@masterhaus.bg

Реклама