Този сайт използва "бисквитки" (cookies), с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече.

Разбрах
0700 10 321
  • Работно време онлайн магазин:
  • Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
  • Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700
  • Пишете ни
0

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ


Настоящата Политика за защита на личните данни е разработена в съответствие с европейското и българското законодателство в областта на защитата на лични данни.
Тя предоставя информация за начина, по който „Бошнаков” ЕООД  събира, използва, разкрива и защитава личните данни на потребителите и клиентите на нашия електронен магазин „MASTERHAUS ONLINE”.

 

Общи понятия

Съгласно Общия регламент относно защитата на данните (ЕС) 2016/679, личните данни се определят като всяка информация, която идентифицира или може да доведе, пряко или непряко, до Вашето идентифициране.

Обработване  на лични данни е всяко действие или съвкупност от действия, които могат да се извършват по отношение на Вашите лични данни, като събиране, записване, използване, разпространяване, предоставяне, блокиране, унищожаване и т.н.

Фирма „Бошнаков” ЕООД, вписана в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 102082965, е администратор на лични данни по смисъла на Общия Регламент, който определя самостоятелно целите и средствата за обработване на лични данни.

 

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ, СВЪРЗАНИ С ОБРАБОТВАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ

Законосъобразност, добросъвестност и прозрачност

Ние изпълняваме дейностите, свързани с обработване на Вашите лични данни 1) след като сме получили Вашето съгласие; 2) за изпълнение на договор, по който Вие сте страна, или за предприемане на стъпки по Ваше искане преди сключване на договор; 3) с цел легитимно осъществяване на бизнес дейности и безпроблемно клиентско обслужване; или 4) с цел изпълнение на задълженията ни към Вас.

Освен това, Ви информираме за целите на обработване на Вашите лични данни, продължителността на тяхното съхранение и пред кого биват разкривани.

Ограничение на целите

Събираме лични данни за конкретни, изрично указани и легитимни цели и не ги обработваме по-нататък по начин, несъвместим с тези цели.

Свеждане на данните до минимум

Събираме лични данни, които са подходящи, свързани с и ограничени до необходимото във връзка с целите на обработване.

Достъп до данните

Осигуряваме Ви достъп и възможност да прегледате, коригирате, допълните или изтриете Вашите лични данни, които сте споделили с нас.

 

 

Какви лични данни събираме и с каква цел ги използваме

 

  • Основни данни

За осъществяването на онлайн поръчка, е необходимо да ни предоставите Вашите име и фамилия, имейл, адрес и телефон за връзка, както и платежна информация (в случай, че сте избрали метод за плащане, различен от наложен платеж). Доброволно предоставените от Вас основни лични данни ще бъдат използвани само за обработване, потвърждаване, изпълнение и доставка на закупената от Вас стока.

Вашите основни данни могат да се използват за маркетингови цели (информация за продукти в период на промоция, акция или разпродажба; томболи и игри с награди; анкети и друга подобна информация), само след получаване на Вашето изрично съгласие.

 

  •  „Бисквитки“

„Бисквитката“ представлява файл с данни, разполагащ се на Вашето устройство, когато достъпвате, разглеждате и използвате нашия електронен магазин. Те позволяват запаметяване на Вашите действия и предпочитания за определен период от време, за да не се налага да ги въвеждате отново при всяко посещение на уебсайта или при преминаване от една страница към друга.

 „Бисквитките“ могат да бъдат деактивирани от настройките на Вашия браузър. Имайте предвид обаче, че някои функционалности на уебсайта е възможно да не работят правилно при тяхното деактивиране.

 

  • Уеб анализ

Ние използваме Google Analytics и Yandex Metrica за събиране на статистическа информация за Потребителите на електронния магазин – например уебсайта, от който идвате на нашия електронен магазин; държавата, в която се намирате; Вашия език; онлайн поведение; браузъра, който използвате и т.н. Ние събираме посочените данни, за да анализираме какъв тип Потребители и по какъв начин използват електронния магазин, което ни помага да подобрим потребителското изживяване. Тази информация не може да доведе до Вашето идентифициране.

Можете да откажете използването на Вашите данни от Google Analytics и Yandex Metrica, посредством изтегляне и инсталиране на следните приставки: Google Analytics opt-out browser add-on за Google Analytics и Yandex Metrica opt-out add-on за Yandex Metrica.

 

Също така, ние сме внедрили Display Advertising и конкретно следните функционалности на Google Analytics, базирани на Display Advertising:

 

  • Google Analytics Demographics и Interest Reporting. Ние използваме данни от рекламата, базирана на интереси на Google или данни от други аудитории (напр. възраст, пол и интереси) посредством Google Analytics по следните начини:

 

  • За да персонализираме Вашето потребителско изживяване;
  • За да подобрим обслужването на Потребителите;

 

Ние не извършваме сливане на лични данни с не лична информация, събрани на по-ранен етап от функционалностите на Display Advertising.

 

Вие можете да се откажете от Google Analytics за Display Advertising чрез Ads Settings, както и да персонализирате рекламите на Google Display Network.

 

Интегрирали сме и следните функции на Google Analytics:

 

  • Remarketing с Google Analytics за онлайн реклама. Третите страни доставчици, включително Google, могат да показват наши реклами на сайтове в Интернет. MASTERHAUS ONLINE и третите страни доставчици, включително Google, могат да използват бисквитки на първи страни (като бисквитката на Google Analytics ), за да информират, оптимизират, и показват реклами въз основа на предишни посещения на Потребителя в нашия сайт.
  • Google Advertising Reporting. MASTERHAUS ONLINE и третите страни доставчици, включително Google, могат да използват бисквитки на първи страни (като например бисквитките на Google Analytics), за да докладват как нашите рекламни импресии, други употреби на рекламни услуги и взаимодействие с тези рекламни импресии и рекламни услуги са свързани с посещения на Уебсайта.

 

Нашата уеб страница използва FACEBOOK-пиксел.
Facebook-пикселът е HTML код на нашата уеб страница, който ни позволява да задаваме, измерваме и оптимизираме аудитория при провеждането на маркетингови кампании.

Facebook-пикселът измерва реализациите на различните устройства, позволява автоматично създаване на целеви групи от посетители на сайта, както и повторно насочване и създаване на динамични реклами.

Чрез Facebook-пиксела не събираме лична информация директно, а вместо това използваме наличната информация за потребителя с цел повторно насочване към нашата уеб страница при сърфирането му в Интернет. При това действие обаче ние не знаем персонална информация за конкретния потребител – например кой е потребителя.

Този уеб сайт използва Google AdWords, услуга за ремаркетинг и поведенческо насочване предоставена от Google. С тази услуга рекламната дейност на www.masterhaus.bg се свързва с рекламната мрежа Adwords посредством „бисквитки“. “Бошнаков“ ЕООД не идентифицира и не събира данни за потребителите посредством Google AdWords. Можете да се откажете от показване на реклама чрез Google AdWords тук.

 

 

Как защитаваме Вашите данни

За да предотвратим неупълномощен достъп или разкриване и за да гарантираме правилно използване на данните Ви, прилагаме подходящи технически и организационни мерки за защита на данните, които събираме и обработваме.

При обработка на платежна информация, с цел да направим процеса на пазаруване и плащане максимално спокоен и сигурен за Вас, ние използваме Secure Sockets Layer.

Secure Sockets Layer или SSL е специален криптографски интернет протокол за връзка клиент – сървър, който предпазва преноса на данни от недоброжелателна намеса. Що се отнася до номера на кредитната Ви карта, ние разкриваме само последните й четири цифри, в момента на потвърждение на поръчката Ви. С цел да се осъществи плащането, ние представяме цeлия номер от кредитната карта до подходящата компания за кредитни карти по време на обработката на поръчките, но този процес е строго контролиран и не представлява опасност за конфиденциалността на Вашите данни.

Важно: Ние нямаме достъп до номера на Вашата карта.

 

Продължителност на съхраняване на личните данни

Като наш клиент, ние съхраняваме част от Вашите основни лични данни (име, адрес, телефон и имейл) в нашата система за управление на бизнеса за срок, регламентиран от закона.

Данните от участие в томболи, игри, акции или анкети се съхраняват за период от 1 г.

Данните, които предоставяте чрез контактната форма във връзка със запитвания, се съхраняват за период от 1 г. след приключване на обработката.

Данните от статистическите анализи се съхраняват за период до 3 г. Тези данни са с неличен характер и не могат да бъдат свързани с Вас или да доведат до Вашето идентифициране.

След изтичане на горепосочените срокове, Вашите данни се унищожават.

Как можем да споделяме Вашите лични данни

Можем да споделяме Вашите лични данни в следните случаи:

  • във връзка с осигуряване на доставката или транспорта на закупените от Вас стоки;
  • за да осигурим спазването на законовоустановено задължение;
  • за предотвратяване на измами или за осигуряване на мрежова и информационна сигурност на нашите системи.

 

Вашите права

По отношение на обработването на Вашите лични данни, Вие имате следните права:

  • да получите информация за съхраняваните за Вас лични данни;
  • право на коригиране, изтриване или ограничаване на обработването на Вашите лични данни;
  • да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни, в случай на нарушение на Вашите права или неправомерно обработване на личните Ви данни.

 

За да упражните Вашите права, можете да използвате контактната форма, като опишете своето искане и предоставите данни, които Ви идентифицират сигурно и еднозначно. Вашето искане ще бъде обработено съгласно нашата Процедура за управление на исканията, в рамките на един месец от получаването му.

За да оттеглите своето съгласие за обработване на личните Ви данни за маркетингови цели, както и за получаването на електронен бюлетин, е необходимо да кликнете върху линка в края на всяко електронно съобщение.

 

Данни за контакт с Администратор

Фирма „Бошнаков” ЕООД

гр. Бургас, п.к. 8000

Северна промишлена зона

Строителен хипермаркет MASTERHAUS

Тел.: 056/857022; Факс: 056/857033

Е-mail: boshnakovltd@masterhaus.bg


Ако имате запитвания във връзка с обработката на лични данни или упражняване на Вашите права, можете да се обърнете към нашия Отговорник по защита на данните: data@masterhaus.bg.

Тук може да се запознаете с нашата Политика за защита на лични данни, която прилагаме във физическите магазини MASTERHAUS.   

Дата на последна актуализация: Май 2018 г.