Language
Contact us
Online store opening hours: Mon - Fri 08:00 till 17:00
Contact phone number Call us 0700 10 321

The call to numbers starting with 0700 is charged according to your tariff plan

Send a message New Message

Write to us at [email protected] fill out the feedback form.

tytan_496x330_crop_478b24840a

Категория 2

Нов уплътнител на TYTAN запушва пробития улук дори и във водна среда

Дупка в улук може да бъде запушена дори и по време на дъжд, тоест във водна среда. Това става с новия екстремен уплътнител на TYTAN. Нагледно го показа техническият консултант на фирмата Джунейд Яшар, който направи днес, 3 май, презентация на иновативни продукти на територията на Мастерхаус-Бургас. В шатрата през магазина разяснения даваше и Койчо Николов, представител на TYTAN за югоизточна България.

При една от демонстрациите Яшар изля кофа вода в пробит улук и преди да се е изтекла течността, успя да запуши дупката със силикона X-TREME. Веществото се втвърди и течът спря, докато водата още си стоеше в улука.

Техническият консултант на TYTAN представи практически как се работи и с новия зидарски разтвор TBM MORTAR, покривна топло- и хидроизолация COOL-R, двукомпонентен битумен мастик ABIZOL 2KS, бързо полиуретаново лепило за топлоизолационни плоскости. Голям интерес предизвика презентацията на бързото универсално лепило TYTAN 60 секунди на основата на полиуретанова пяна, което може да се използва върху всякаква основа. Както личи от наименованието му, притискането на плоскостите започва около 60 секунди след нанасянето на лепилото. Джунейд Яшар демонстрира свойствата на продукта върху YTONG и дърво, като резултатът заслужи еднакво големи адмирации от насъбралите се десетки зрители.

Показваме продукти, които спестяват ресурс от хора, труд, време и материали благодарение на иновативните технологии, по които са произведени, обобщи Койчо Николов пред зрителите на презентацията.

Емисарите на TYTAN ще гостуват и в останалите 3 магазина на българския строителен хипермаркет. На 4 май те ще посетят търговския обект на Мастерхаус в Равда, на 9 май- в Айтос и на 10 май- в Приморско.