Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка 0700 10 321 0875 303 000

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

tytan_496x330_crop_478b24840a

Строителство

Нов уплътнител на TYTAN запушва пробития улук дори и във водна среда

Дупка в улук може да бъде запушена дори и по време на дъжд, тоест във водна среда. Това става с новия екстремен уплътнител на TYTAN. Нагледно го показа техническият консултант на фирмата Джунейт Шекир, който направи днес, 3 май, презентация на иновативни продукти на територията на Мастерхаус-Бургас. В шатрата през магазина разяснения даваше и Койчо Николов, представител на TYTAN за югоизточна България.

При една от демонстрациите Шекир изля кофа вода в пробит улук и преди да се е изтекла течността, успя да запуши дупката със силикона X-TREME. Веществото се втвърди и течът спря, докато водата още си стоеше в улука.

Техническият консултант на TYTAN представи практически как се работи и с новия зидарски разтвор TBM MORTAR, покривна топло- и хидроизолация COOL-R, двукомпонентен битумен мастик ABIZOL 2KS, бързо полиуретаново лепило за топлоизолационни плоскости. Голям интерес предизвика презентацията на бързото универсално лепило TYTAN 60 секунди на основата на полиуретанова пяна, което може да се използва върху всякаква основа. Както личи от наименованието му, притискането на плоскостите започва около 60 секунди след нанасянето на лепилото. Джунейт Шекир демонстрира свойствата на продукта върху YTONG и дърво, като резултатът заслужи еднакво големи адмирации от насъбралите се десетки зрители.

Показваме продукти, които спестяват ресурс от хора, труд, време и материали благодарение на иновативните технологии, по които са произведени, обобщи Койчо Николов пред зрителите на презентацията.

Емисарите на TYTAN ще гостуват и в останалите 3 магазина на българския строителен хипермаркет. На 4 май те ще посетят търговския обект на Мастерхаус в Равда, на 9 май- в Айтос и на 10 май- в Приморско.