Language
Contact us
Online store opening hours: Mon - Fri 08:00 till 17:00
Contact phone number Call us 0700 10 321

The call to numbers starting with 0700 is charged according to your tariff plan

Send a message New Message

Write to us at [email protected] fill out the feedback form.

09_496x330_crop_478b24840a

Категория 1

MASTERHAUS гр. Приморско - откриване

С настъпването на Пролетта, нов магазин от веригата български строителни хипермаркети MASTERHAUS отвори врати, вчера, 30ти март в град Приморско. Разгънатата площ на магазина е 3200 м2, в която се предлагат богато разнообразие от стоки и услуги за строителството, ремонта, освежаването и обзавеждането на дома и градината, оборудване за хотели и ресторанти, разнообазие от електроуреди и битова техника. Над 50 000 артикула са организирани в различни сектори – машини, ВиК, баня, осветление, декорация, бои и мазилки, ламинирани подове, градина, домакиня и др. Търговския обект включва 120 парко места, заведение за хранене, банкомат, ключарско ателие и др.

В отговор на повишеното търсене на качествени строителни материали през последните години търговските марки „МАSTERHAUS“ предлага най-доброто от българските производители и водещи европейски компании, като фирма „Бошнаков” е директен вносител на строителни материали от редица страни, членки на ЕС.

В магазина са заети над 60 работни места, обучен по всички съвременни европейски норми, специализиран персонал. Вече „семейството” на MASTERHAUS наброява над 320 души.

Това, на което ще заложи новооткритият български хипермаркет, са отвърдените вече като нарицание изгодни ценови предложения, програми за редовни клиенти, богато разнообразие и високо качество на стоките, бързото и любезно обслужване, развита социална политика за местното население, коректност и постоянност в партньорствата.

Официалното откриване започна в 16:30 часа и завърши в 20:00 с прекрасно огнено шоу и празнична заря. Конферансие на коктейла бе известнят телевизионен водещ Драгомир Драганов. Празника уважиха областният управител Константин Гребенаров, кметът на Приморско Лиляна Димова, шефът на ОДМВР комисар Милен Димитров и др., както и много производители и представители на фирми от строителния бранш. Специален поздрав отправиха и квартет "5-те сезона" с ръководител Стефан Диомов, група FOUR, деца от клуба по спортни танци „Бургас 75”, фолколрна група „Веселяци” и др.

От ръковотството на MASTERHAUS споделиха оптимизма за развитие на региона, като една непрестанно обновяваща се и все по – желана туристическа дестинация.