Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка 0700 10 321 0875 303 000

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

09_496x330_crop_478b24840a

За MASTERHAUS

MASTERHAUS гр. Приморско - откриване

С настъпването на Пролетта, нов магазин от веригата български строителни хипермаркети MASTERHAUS отвори врати, вчера, 30ти март в град Приморско. Разгънатата площ на магазина е 3200 м2, в която се предлагат богато разнообразие от стоки и услуги за строителството, ремонта, освежаването и обзавеждането на дома и градината, оборудване за хотели и ресторанти, разнообазие от електроуреди и битова техника. Над 50 000 артикула са организирани в различни сектори – машини, ВиК, баня, осветление, декорация, бои и мазилки, ламинирани подове, градина, домакиня и др. Търговския обект включва 120 парко места, заведение за хранене, банкомат, ключарско ателие и др.

В отговор на повишеното търсене на качествени строителни материали през последните години търговските марки „МАSTERHAUS“ предлага най-доброто от българските производители и водещи европейски компании, като фирма „Бошнаков” е директен вносител на строителни материали от редица страни, членки на ЕС.

В магазина са заети над 60 работни места, обучен по всички съвременни европейски норми, специализиран персонал. Вече „семейството” на MASTERHAUS наброява над 320 души.

Това, на което ще заложи новооткритият български хипермаркет, са отвърдените вече като нарицание изгодни ценови предложения, програми за редовни клиенти, богато разнообразие и високо качество на стоките, бързото и любезно обслужване, развита социална политика за местното население, коректност и постоянност в партньорствата.

Официалното откриване започна в 16:30 часа и завърши в 20:00 с прекрасно огнено шоу и празнична заря. Конферансие на коктейла бе известнят телевизионен водещ Драгомир Драганов. Празника уважиха областният управител Константин Гребенаров, кметът на Приморско Лиляна Димова, шефът на ОДМВР комисар Милен Димитров и др., както и много производители и представители на фирми от строителния бранш. Специален поздрав отправиха и квартет "5-те сезона" с ръководител Стефан Диомов, група FOUR, деца от клуба по спортни танци „Бургас 75”, фолколрна група „Веселяци” и др.

От ръковотството на MASTERHAUS споделиха оптимизма за развитие на региона, като една непрестанно обновяваща се и все по – желана туристическа дестинация.