Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка 0700 10 321 0875 303 000

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

1710764084772727_496x330_crop_478b24840a

За MASTERHAUS

Ученици от Търговската гимназия Бургас на посещение в MASTERHAUS

Ученици от Търговската гимназия Бургас на посещение в MASTERHAUS

На 18 март 2024 отворихме вратите на MASTERHAUS за учениците от Търговската гимназия в Бургас, предоставяйки им възможност да се запознаят с реалната работна среда в една фирма. Посещението беше част от инициативата на техните преподаватели да съчетаят теорията с практиката и да покажем заедно на младите хора какво представлява ежедневието на един служител в голяма компания.

Учениците имаха възможност да се срещнат с представители на средния управленски мениджмънт, много от които са също възпитаници на Търговската гимназия. Това създаде специална връзка и вдъхновение за младите гости, които можеха да видят пример за успешна кариерна реализация след завършване на своето образование.

По време на срещата нашият екип сподели интересна информация за многобройните процеси, които протичат в администрацията на една компания. Разяснихме различни аспекти от управлението на бизнес процесите, което предизвика голям интерес сред учениците.

Посещението беше изключително ползотворно и за двете страни, като получихме много положителни отзиви за нашето старание и желание да споделим знанията си. Учениците научиха нови неща, а ние получихме удовлетворение от възможността да допринесем за тяхното образование и кариерно ориентиране.

Благодарности на г-жа Анастасия Николова и г-жа Славка Койчева – преподаватели по икономически дисциплини за прекрасните моменти и сътрудничеството. Благодарим, също така, на Търговска гимназия Бургас за доверието и подкрепата на българското предприемачество и нашата фирма.