Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка 0700 10 321 0875 303 000

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

masterhaus-13-godini-236-x-176-px-novina_496x330_crop_478b24840a

За MASTERHAUS

Празнуваме 13 години Masterhaus гр. Бургас

Скъпи клиенти и приятели на Masterhaus,

Днешната дата- 15 октомври, бележи началото на вълнуващата история на търговска марка Masterhaus, създадена от фирма “Бошнаков” ЕООД с откриването на първия едноименен търговски обект в град Бургас през 2002 година. 

В периода от отварянето на Masterhaus гр. Бургас до днес- с вече общо 4-те си на брой физически магазина, верига строителни хипермаркети Masterhaus доказват, че един магазин е предпочитан пред останалите на пазара, когато фирмената политика е изцяло ориентирана в постигане на гарантирана удовлетвореност от страна на клиента и когато неговото доверие е оправдано с предоставяне на високо качество, коректност на цените и добро обслужване.

Но днес ние не желаем да правим обширна равносметка на постигнатото, а напротив- да начертаем заедно плановете за бъдещето, за да продължим и занапред успешно да “Създаваме заедно”.

По този повод се радваме да ви съобщим, че предвиждаме множество подобрения, сред които и увеличаване броя на предлаганите от нас продукти, за да откриете още по-голямо разнообразие на страхотни цени. 

Kакъв по- хубав начин да отбележим 13 годишнината на първия български стоителен хипермаркет, освен да продължаваме да се развиваме и осъвършенстваме, за да бъдем в услуга на вас- нашите клиенти!