Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка 0700 10 321 0875 303 000

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

masterhaus-online-novina-v2_496x330_crop_478b24840a

За MASTERHAUS

Отбелязваме 1 година Masterhaus Online

На днешната дата, точно преди 1 година, ви представихме най-новия и напредничав проект на фирма “Бошнаков” ЕООД- електронният магазин Masterhaus Online.

От логично продължение на физическите магазини от верига Masterhaus, електронният магазин се превърна в отделен, самостоятелен сегмент, с особена важност за развитието и популяризирането на марката.

Основните цели, които винаги си поставяме като фирма, са тясно свързани с желанието ни да предоставим на нашите клиенти нещо повече от удобство. Ние искаме да им помогнем да спестят ценно време, енергия и средства и смятаме, че посредством електронният ни магазин успяхме да постигнем това.

Благодарим на всички клиенти, които се довериха на Masterhaus Online през тази една година и на тези, на които им предстои да го направят!

По повод нашия празник обявяваме 10% намаление на всички налични в masterhaus.bg продукти от 01.12 до 02.12.2015г (включително).

Нека заедно отпразнуваме 1 година Masterhaus Online!

 

* Намалението e валидно единствено в електронния магазин на фирма "Бошнаков" ЕООД и не се отнася за физическите магазини от верига Masterhaus.

* Отстъпката не се прилага за продукти на промоция и топ цена.