Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка 0700 10 321 0875 303 000

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

gramota-2023-masterhaus_496x330_crop_478b24840a

За MASTERHAUS

MASTERHAUS получи приз от третото номинационно издание на Burgas Business Awards.

Верига строителни хипермаркети MASTERHAUS бе отличена с престижната награда „Бизнес значим за икономическото развитие в региона 2023 г.“. Церемонията по награждаването се проведе на 25.04.2024 в конферентния център на х-л България, където бяха отличени най-изявените компании в Бургас и региона.

Тази награда е признание за значимия принос на компанията към икономическото развитие и просперитета на региона. Признание за упорития труд, всеотдайността и стремежа да предлагаме на клиентите си не само разнообразие от висококачествени материали, но и отлично обслужване и експертна помощ. Тя е доказателство, че работим в правилната посока и че инвестициите ни в развитието на бизнеса и в екипа ни са оправдани. Благодарим на всички наши клиенти и партньори за доверието и подкрепата през годините!

MASTERHAUS се отличава с активната си роля в подкрепата на социално значими събития за региона и обществени инициативи. Фирмата подкрепя различни местни каузи и спорта в региона.

Този успех е резултат от труда и отдадеността на целия екип на MASTERHAUS и стремежът му към високи постижения и доволни клиенти. Наградата е мотиватор за бъдещи успехи и постижения в полза на икономическото развитие и просперитета на региона.