Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

masterhaus-party-novina_496x330_crop_478b24840a

За MASTERHAUS

masterHAUS party с BOSCH и CERESIT

Masterhaus разкри тънкостите на домашните ремонти в Бургас на специално пролетно парти!

BOSCH и CERESIT демонстирараха най-новите техники в модерното строителство и всички техни продукти се предлагаха с ексклузивна отстъпка. .

Най-големият български строителен хипермаркет организира празник с  презентации, практически съвети, забавни игри и томболи.

Стотици клиенти  на българския строителен хипермаркет MASTERHAUS имаха възможността да се запознаят с най-новите технологии на световните лидери BOSCH и CERESIT на партито, организирано от веригата в събота. В точно 11 ч. пред входа на обекта в Бургас в Северната промишлена зона, се състоя специална презентанция на продуктите на двете световни марки, които са дългогодишни партньори на MASTERHAUS.

Всички клиенти на магазина, които пожелаха да станат част от събитието, имаха възможността да се запознаят от първо лице с най-новите техники в строителството. Специалистите от BOSCH и CERESIT даваха безплатни консултации, а специално за пролетното парти бяха обявени  ексклузивни промоции само в MASTERHAUS – при покупка на продукт на CERESIT, всеки клиент получава 20% отстъпка, а при покупка, на електроинструменти на BOSCH – 15%. Отстъпките продължават до края на месец май.

 Демонстрирани бяха лесни, бързи и ефективни решения за домашните ремонти. Допълнителна изненада за гостите, пазарували от продуктите на CERESIT, беше възможността да завъртят „колелото на късмета”, с което получаваха допълнителни подаръци от CERESIT. Проведе се състезание по фугиране за мъжете и състезание по декориране за дамите, като всеки победител получаваше ваучер за пазаруване в магазините на MASTERHAUS.

Организаторите на пролетното парти бяха предвидили забавления за цялото семейство, като особено внимание бе обърнато на децата. В специален детски кът, отреден само за най-малките строители, бе организирана детска работилница с множество забавни игри и дечурлигата се забавляваха от сърце.

„За всички нас от екипа на MASTERHAUS  е много важно да информираме нашите клиенти, да им предлагаме само най-качествени продукти от доказани брандове с дългогодишна история, каквито са BOSCH и CERESIT. Да предлагаме на клиентите ни готови решения на всеки проект, ремонт и строителна дейност, защото няма нищо по-вдъхновяващо за нас от удовлетворението на клиентите ни”, казаха от компанията.