Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

praznik-08_496x330_crop_478b24840a

За MASTERHAUS

Истински ПАНАИР НА МАЙСТОРА по случай 10 години от създаването на първия български строителен хипермаркет

Стотици граждандани на гр. Бургас посетиха празника по случай 10 години от откриването на MASTERHAUS (14ти октомври - неделя). Клиентите на магазина бяха зарадвани с много продуктови презентации, забавни игри, подаръци, пъстра сценична програма и богата почерпка. Организаторите на празника се погрижиха, както за най – малките, така и за по – големите си приятели. В програмата на панаира се включиха някои от дългогодишните партньори на строителния хипермаркет , добре познати брандове като Baumit, Bosch, DeWalt, Мегахим, Sika, Wagner, Weber, Ytong и Office 1 superstore.

На сцената пред магазина се качиха деца от ОДЗ „ Моряче“, спортен клуб по художествена гимнастика „Черноморец“, танцьорите от ФА „Атанас Манчев“, бургаският певец Георги Дюлгеров и неотразимият актьор Краси Радков, който освен, че забавляваше гостите на празника, раздаде наградите от конкурса "Забавни моменти от моя ремонт с MASTERHAUS".

"Днешният празник, посвещаваме на всички вас настоящи и бъдещи клиенти и подаряваме този т.н. "Панаир на майстора", тук в "Дома на майстора" MASTERHAUS, на всички наши приятели, на нашия екип - служители на фирма Бошнаков, и на всички бургазлии, тези прекрасни хора, които живеят в най - добрия град за живеене - любимият ни Бургас!" – споделиха от ръководството на "Бошнаков" ЕООД.