Истински ПАНАИР НА МАЙСТОРА по случай 10 години от създаването на първия български строителен хипермаркет

praznik-08_236x176_crop_478b24840a Разгледай галерията (13)

Стотици граждандани на гр. Бургас посетиха празника по случай 10 години от откриването на MASTERHAUS (14ти октомври - неделя). Клиентите на магазина бяха зарадвани с много продуктови презентации, забавни игри, подаръци, пъстра сценична програма и богата почерпка. Организаторите на празника се погрижиха, както за най – малките, така и за по – големите си приятели. В програмата на панаира се включиха някои от дългогодишните партньори на строителния хипермаркет , добре познати брандове като Baumit, Bosch, DeWalt, Мегахим, Sika, Wagner, Weber, Ytong и Office 1 superstore.

На сцената пред магазина се качиха деца от ОДЗ „ Моряче“, спортен клуб по художествена гимнастика „Черноморец“, танцьорите от ФА „Атанас Манчев“, бургаският певец Георги Дюлгеров и неотразимият актьор Краси Радков, който освен, че забавляваше гостите на празника, раздаде наградите от конкурса "Забавни моменти от моя ремонт с MASTERHAUS".

"Днешният празник, посвещаваме на всички вас настоящи и бъдещи клиенти и подаряваме този т.н. "Панаир на майстора", тук в "Дома на майстора" MASTERHAUS, на всички наши приятели, на нашия екип - служители на фирма Бошнаков, и на всички бургазлии, тези прекрасни хора, които живеят в най - добрия град за живеене - любимият ни Бургас!" – споделиха от ръководството на "Бошнаков" ЕООД.