Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

01_496x330_crop_478b24840a

За MASTERHAUS

Дни на BOSCH в MASTERHAUS

На 16-ти, 17-ти и 18-ти април, фирмата Робърт Бош ЕООД беше специален гост на веригата строителни хипермаркети MASTERHAUS – гр. Бургас, Несебър и Приморско. Проведоха се демонстрационни дни на марката BOSCH под мотото „ Make it your home” - „Да на правим жилището дом”.

Представителите и тренер - демонстратора запознаха отблизо клиентите и приятелите на MASTERHAUS с иновативните си продукти за дома и градината - от синята серия за професионалисти и зелена за домашния майстор, “любител” или “хобист”.

За този период, MASTERHAUS предлага на всички свои клиенти специални промоционални отстъпки на продуктите с марката BOSCH - ръчни електроинструменти от зелената серия и много актуалните за сезона градински електроинструменти.

И още...всеки клиент закупил продукт от обявените промоции получи ваучери за покупка, като всеки ваучер е със стойност 10.00 лв. и важат за бъдещи покупки до 10-ти май за електроинструменти с марката BOSCH, SKIL или DREMEL.

Ентусиазирани клиенти и приятели на MASTERHAUS активно взеха участие в демонстрациите на електроинструментите, като всеки получаваше подаръци от представителите на BOSCH.

Призивът на Робърт Бош е „Продавай най-доброто от доброто” – споделиха нашите гости.

Благодарим им, че бяха наши гости и успяха да запознаят и информират отблизо клиентите на MASTERHAUS, да ги вдъхновят с идеи за дома и градината и практически да им ги покажат.