Този сайт използва "бисквитки" (cookies), с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече.

Разбрах
Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

cheren-petar-facebook-novina-sait_496x330_crop_478b24840a

Томболи и Акции

Правилник на провеждане на кампания „Черен Петър“ 2020

Общи условия на кампания „Черен Петър“ 2020 в Masterhaus Online

 1. Продажбата на продуктите от кампания „Черен Петър“ се провежда съгласно долуописаните условия и срокове.
 2. Кампанията “Черен Петър” (“Кампанията”), организирана от фирма “Бошнаков” ЕООД със седалище и адрес на управление- гр. Бургас, Северна Промишлена Зона 8000 и ЕИК:102082965, е с валидност от 20.11.2020г. до 23:59 ч. на 22.11.2020г. или до изчерпване на наличностите.
 3. Кампанията се провежда на електронната платформа за продажби на стоки - www.masterhaus.bg и включва избрани продукти от различни категории.
 4. Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на Кампанията. “Бошнаков” ЕООД не се ангажира с осигуряване на допълнителни количества на вече изчерпани продукти част от Кампанията или качени в платформата.
 5. Продуктите, част от кампанията са обозначени на www.masterhaus.bg с надпис Черен Петър в бял шрифт върху черен фон.
 6. В периода от 07:00 ч. на 20.11 до 23:59 ч. на 22.11 ще бъде активен код за отстъпка: CHP13, предоставящ 13 % отстъпка на налични продукти извън акция, без възможност да се сумира с други отстъпки или ваучери.
  Кодът не е приложим за продукти на промоция, разпродажба, Винаги ниска цена, по поръчка и продукти от кампания Черен Петър.
  Отстъпката с код CHP13 не се прилага върху цената за доставка.
 7. Поръчки, съдържащи приложен промо код за отстъпка, задължително следва да бъдат успешно подадени преди края на валидността на кода в 23:59 ч. на 22.11. Последното важи и за поръчки, съдържащи налични продукти с маркировка Черен Петър.
 8. Добавянето на продукти в количката за пазаруване и/или маркирането им като “любими” НЕ представлява резервирането им и “Бошнаков” ЕООД не гарантира наличността им и посочената цена до завършване на процедурата по покупка. Последните се считат за резервирани след изпращането на имейл с потвърждение за завършена поръчка и получаването му от клиента на посочения при подаване на поръчка имейл.
 9. По време на Кампанията, услугите "безплатна доставка", „безплатна доставка над 100 лв“ и „експресна доставка“ НЕ са приложими.
 10. Стандартните срокове за доставка, поместени в сайта, са ориентировъчни и не важат в периода на кампанията „Черен Петър“. Възможно е отклонение в рамките на до 7 допълнителни работни дни от ориентировъчния срок за доставка. Поръчките с начин на доставка „Вземи от магазин“ също могат да бъдат доставени до избрания обект с до 3 допълнителни работни дни.
 11. Всички клаузи на общите условия за ползване на платформата www.masterhaus.bg са приложими и по време на Кампанията „Черен Петър”, доколкото друго не е предвидено в настоящия правилник.
 12. Възможни са разлики в селекцията от продукти и отстъпки част от кампания Черен Петър, поместени в електронен магазин Masterhaus и тези във физическите обекти от веригата.
 13. Възможни са технически грешки или временни неизправности във функционирането на сайта. При наличието на такива Организаторът ще направи всичко възможно да бъдат отстранени възможно най-бързо.
 14. “Бошнаков” ЕООД си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно, по всяко време асортимента на Продуктите в Кампанията, както и да промени условията и срока на Кампанията като обяви това на www.masterhaus.bg