Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

panair-sajt_496x330_crop_478b24840a

Томболи и Акции

ПАНАИР НА МАЙСТОРА MASTERHAUS Казанлък

Скъпи клиенти и приятели на MASTERHAUS Казанлък,

Имаме удоволствието да ви поканим на първия по рода си ПАНАИР НА МАЙСТОРА,  който ще се проведе на 25.03. събота, от 10:00 до 16:00 часа.

Участие в ПАНАИРА НА МАЙСТОРА ще вземат водещи брандове в сектора на  строителството, машини и инструменти, баня, електродомакинска техника и бои. Всички участници ще представят последните новости в асортимента си, ще отговорят на вашите въпроси, ще съдействат с ценни съвети,  обосновани на знанията и дългогодишния си опит в бранша. Ние знаем, че ремонтите са свързани с много въпроси, дълго търсене и лутане. Каним ви да се запознаете с всички тънкости, гарантиращи успешност на вашите проекти и ремонтни дейности. 
Специален наш гост ще бъде Влади Караджов- рекламно лице на MAPEI България.

Състезателни игри и добро настроение, нови знания и подаръчни награди са само част от позитивните емоции, които ви очакват на предстоящия празник. Ще получите още атрактивни отстъпки от брандовете, които ще участват в ПАНАИРА НА МАЙСТОРА.

Празничния ден ще приключи с томбола с награди – ваучери за пазаруване в MASTERHAUS на стойност 100, 300 и 500лв., както и предметни награди.

Не пропускайте да ни посетите!

Очакваме ви: 25.03.23 от 10 часа в MASTERHAUS Казанлък!