Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка 0700 10 321 0875 303 000

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

news-site_496x330_crop_478b24840a

Томболи и Акции

Общи условия на кампания „Черен Петър“ 2019

Общи условия на провеждане на кампания „Черен Петър“ 2019 в Masterhaus Online

Продажбата на продуктите от кампания „Черен Петър“ ще се провежда само и ЕДИНСТВЕНО съгласно долуописаните условия и срокове.

  1. Кампанията “Черен Петър” (“Кампанията”), организирана от фирма “Бошнаков” ЕООД със седалище и адрес на управление- гр. Бургас, Северна Промишлена Зона 8000 и ЕИК: BG 102082965, е с валидност от 29.11.2019г. до 01.12.2019г. (включително).
  2. Кампанията се провежда на електронната платформа за продажби на стоки - www.masterhaus.bg и включва избрани продукти от различни категории.
  3. Продуктите част от Кампанията са с ограничено количество и продажбата им се извършва в периода на кампанията до изчерпване на наличните количества. “Бошнаков” ЕООД не се ангажира с осигуряване на допълнителни количества на вече изчерпани продукти.
  4. Продуктите, част от кампанията са обозначени на www.masterhaus.bg с черен надпис Черен Петър върху жълт фон и със специална икона в черен цвят, с червена лента, визуализирана върху горния десен ъгъл на продуктовото изображение и включваща процента на съответното намаление. Предлаганите отстъпки за продукти и групи стоки важат за артикули, които не са включени в други промоции или акции с друг времеви период различен от периода на настоящата кампания 29.11.2019г.- 01.12.2019г. , без възможност да се сумират с други отстъпки.
  5. Добавянето на продукти в количката за пазаруване и/или маркирането им като “любими” НЕ представлява резервирането им и “Бошнаков” ЕООД не гарантира наличността им и посочената цена до завършване на процедурата по покупка. Последните се считат за резервирани след изпращането на имейл с потвърждение на завършена поръчка и получаването му от клиента.
  6. По време на Кампанията, услугата "безплатна доставка" НЕ е приложима.
  7. Стандартните срокове за доставка, поместени в сайта, са ориентировъчни и не важат в периода на кампанията „Черен Петър“. Възможно е отклонение в рамките на до 5 допълнителни работни дни от ориентировъчния срок за доставка, за което клиентите ще бъдат информирани по въведения при осъществяването на поръчката имейл и/или телефонен номер .
  8. Всички клаузи на общите условия за ползване на платформата www.masterhaus.bg ще са приложими и по време на Кампанията „Черен Петър”, доколкото друго не е предвидено в настоящия правилник.
  9. “Бошнаков” ЕООД си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно, по всяко време асортимента на Продуктите в Кампанията, както и да промени условията и срока на Кампанията като обяви това на www.masterhaus.bg
  10. Всеки потенциален съдебен спор между Организатора на Кампанията и клиентите ще се решава извънсъдебно или в случай, че това не е възможно – от съответния по подсъдимост Бургаски Районен или Бургаски Окръжен Съд