Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка 0700 10 321 0875 303 000

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

news_496x330_crop_478b24840a

Томболи и Акции

Общи условия на кампания „Черен Петър“ 2018

Общи условия на провеждане на кампания „Черен Петър“ 2018

в Masterhaus Online

Продажбата на продуктите от кампания „Черен Петър“ ще се провежда само и ЕДИНСТВЕНО съгласно долуописаните условия и срокове.

  1. Кампанията “Черен Петър” (“Кампанията”), организирана от фирма “Бошнаков” ЕООД, е с валидност от 23.11.2018г. до 25.11.2018г. (включително).
  2. Кампанията се провежда на електронната платформа за продажби на стоки - www.masterhaus.bg и включва избрани продукти от различни категории.
  3. Продуктите част от Кампанията са с ограничено количество и продажбата им се извършва в периода на кампанията до изчерпване на наличните количества. “Бошнаков” ЕООД не се ангажира с осигуряване на допълнителни количества на вече изчерпани продукти.
  4. Продуктите, част от кампанията са обозначени на www.masterhaus.bg със специална икона в черен цвят, с червена лента, визуализирана върху горния десен ъгъл на продуктовото изображение и включваща процента на съответното намаление. Предлаганите отстъпки за продукти и групи стоки важат за артикули, които не са включени в други промоции или акции с друг времеви период различен от периода на настоящата кампания 23.11.2018г.- 25.11.2018г. , без възможност да се сумират с други отстъпки.
  5. Добавянето на продукти в количката за пазаруване и/или маркирането им като “любими” НЕ представлява резервирането им. Последните се считат за резервирани след изпращането на имейл с потвърждение на завършена поръчка към клиента.
  6. По време на Кампанията, услугата "безплатна доставка" НЕ е приложима.
  7. Възможно е отклонение от стандартните срокове за доставка, за което клиентите ще бъдат информирани по въведения при осъществяването на поръчката имейл и/или телефонен номер .
  8. Всички клаузи на общите условия за ползване на платформата www.masterhaus.bg ще са приложими и по време на Кампанията „Черен Петър”, доколкото друго не е предвидено в настоящия правилник.
  9. “Бошнаков” ЕООД си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно, по всяко време асортимента на Продуктите в Кампанията, както и да промени условията и срока на Кампанията като обяви това на www.masterhaus.bg
  10. Всеки потенциален съдебен спор между Организатора на Кампанията и клиентите ще се решава извънсъдебно или в случай, че това не е възможно – от съответния по подсъдимост Бургаски Районен или Бургаски Окръжен Съд.