Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

orgahim-spirit-prezentacia-1_496x330_crop_478b24840a

Томболи и Акции

Новата боя SPIRIT доближава Оргахим до световните лидери в бранша

Новата интериорна боя SPIRIT доближава Оргахим до световни лидери в бранша като Levis и Dulux. Това заяви Петър Ламбев, технически консултант на българската фирма, който на 19 май предиобед гостува за презентация в магазин Мастерхаус-Бургас. Представителят на Оргахим направи практически демонстрации на боята, чието пускане на пазара тепърва предстои. SPIRIT е на водна основа и е предназначена за интериорно боядисване на стени и тавани. Продуктът със сигурност ще се радва на голямо търсене заради високите си качествени характеристики: клас 1 на покривност и износоустойчивост.

Базите на серията SPIRIT са три: бяла, междинна и транспарентна в покрития мат и сатен. Разработени са 12 класа оцветени бои.

Оргахим избра Мастерхаус за първи „терен” в Източна България, където да покаже на практика достойнствата на новия си продукт пред множеството клиенти на магазина. Преди да бъде представена в Бургас, серията SPIRIT „гостува” на магазина на фирмата в Айтос. Следобед на 19 май Петър Ламбев направи презентация на боята в Мастерхаус-Приморско, а на 20 май на ред е обектът от веригата на „Бошнаков” ЕООД в Равда.