Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

raider-16-05-2018_496x330_crop_478b24840a

Томболи и Акции

MASTERHAUS- Бургас стана домакин на презентация и продажби на Евромастер

      Хипермаркет MASTERHAUS- Бургас стана любезен домакин на продуктова презентация на Евромастер. Презентаторите Емил Николов и Димитър Симов демонстрираха пред магазина продукти на собствените марки на българската фирма RAIDER и TOPMASTER, както и на METABO, чиито права за представителство в нашата страна се държат от Евромастер.


     Брандът RAIDER беше представен със серия от акумулаторни инструменти за градината като коса, храсторез и метла. Инструментите се захранват с литиево-йонни батерии, каквито са последните световни тенденции в бранша заради екологичната чистота. „Косата, храсторезът и метлата работят 40 минути с зареждане и са идеални за поддържане на малък двор с райграс”, посочи в духа на конкретиката Димитър Симов.


     RAIDER впечатли още с градинска помпа с електронен пресостат, с която може да се захрани еднофамилна къща от алтернативен водоизточник. Помпата е подходяща и за повишаване на налягането във водопроводната система в случаите, когато то е ниско и недостатъчно за нормална работа на уреди като бойлер, пералня, съдомиялна.


     Емисарите на Евромастер направиха презентация и на серията Pro на RAIDER с акумулаторни пробивни инструменти от висок клас с оптимално съотношение между цена и качество.


     Марката TOPMASTER предизвика внимание с трето поколение ръчни и електрически инструменти, включени в нова серия. Инструментите се отличават с ред технически достойнства, но преди всичко със своята многофункционалност.
Реномето на световноизвестната немска компания METABO беше достойно защитено с презентация на професионални ударно-пробивни, метало- и дървообработващи инструменти от най-висок клас. Най-много одобрителни коментари заслужи ъглошлайфна машина с механичен съединител, който предпазва от нараняване. Машината разполага също така с тахоконстантна електроника, която не позволява смяна на оборотите при натоварена работа. Ъглошлайфът се понрави и със системата си Антобалансьор, благодарение на която работи с изключително ниски вибрации и така щади диска и здравето на човека, който го управлява. Машината притежава още мотор Маратон, който е единствен за техниката в бранша и е една от конструктивните гордости на METABO.


     „Получи се чудесна презентация, направихме десетки продажби. Това се дължи както на качеството на представените инструменти, така и на популярността на MASTERHAUS. Магазинът се посещава не само от много, но и от компетентни клиенти, които знаят както търсят и къде да го намерят”, коментира презентаторът на Евромастер Емил Николов.