Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка 0700 10 321 0875 303 000

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

img-1839_496x330_crop_478b24840a

Строителство

Тройна презентация в Masterhaus – Бургас

Masterhaus – Бургас стана домакин на тройна презентация. Под покрива на новооткрития Строителен център на магазина свои нови продукти представиха Велукс, Винербергер и Тондах, чиито представители бяха съответно Петко Димитров, Румен Стоев и Борис Николов.

Десетки клиенти на Мастерхаус, сред които и лично заинтересовани работници от строителни бригади, проследиха с нескрит интерес презентацията.

Петко Димитров и оторизираният монтажник на Велукс Тодор Иванов демонстрираха практически как се прави монтаж на покривни прозорци, произведени от фирмата. Акцентът падна върху техниката прозорецът да се поставя на покрива така, че да се отваря навътре, за да се почиства по-лесно и безопасно.

Румен Стоев от Винербергер събра одобрителни коментари за качествата на новите тухли Поротерм, а Борис Николов успя да мотивира зрителите за бъдещи покупки на иновативните керамични покривни системи на Тондах.

Тройната презентация беше последвана от коктейл и подаръци за всички присъстващи. Представителите на производителите и посетителите на мероприятието се обединиха в благодарностите си към Masterhaus - Бургас за предоставеното любезно домакинство.