Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

mg-0782_496x330_crop_478b24840a

Строителство

Създаваме заедно "Традиции - Иновации - Качество"

Под надслов ”Традиции, иновации, качество” на 27 март 2015 г. в Грандхотел Поморие, се проведе среща-презентация на марките Caparol, Wienerberger, Tondach, Semmelrock и K&J&G.

В това значимо събитие, организирано от Бошнаков ЕООД взеха участие водещи инвеститори в строителния бранш, архитекти и дизайнери. За добрия старт на строителния сезон 2015г. бяха презентирани есенциално подбрани продукти и иновативни технологии, предназначени за широк клиентски сегмент, с които може без ограничения да се реализирa всеки творчески проект и да се изрази стила и индивидуалността на клиента.

 

Основни акценти на съвместната презентация бяха:

  • Бои, лакове, подови настилки, термоизолации от марката CAPAROL

  • Продуктовата гама на SEMMELROCK – “Естетика, иновации, качество”: решения за оформление на обществени и частни пространства от паркове, улици и, индустриални паркинги, градини, площади, басейни

  • Керамични решения за стени и покриви на WIENERBERGER и TONDACH

  • Системи за покривно отводняване на K&J&G- презентирани от MASTERHAUS – изключителен представител на Словашката фирма за България.

 

Всички тези марки, можете да намерите във верига магазина MASTERHAUS. Както и  необходимата информация, професионално консултиране и подходящ продуктов асортимент за строителството, ремонта, за екстериорните и интерирни решения или просто за освежаване на офиса, хотела, дома, градината. Ние ви помагаме да дадате живот на своите идеи, да създавате комфорт, eстетика, функционалност и сигурност, да оборудвате и правите практически подобрения на домашни, търговски, офис и индустриални помещения.