Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

novina-sait-pyrva-kopka-kazanlyk_496x330_crop_478b24840a

Строителство

Първа копка на нов хипермаркет MASTERHAUS в гр. Казанлък

Веригата строителни хипермаркети MASTERHAUS ще се гордее с пети свой магазин. След обектите в Бургас, Несебър, Приморско и Айтос веригата ще отвори голям търговски обект вече и извън Бургаския регион. Честта се пада на Казанлък, а на 10 декември там се състоя церемония за първа копка на новия хипермаркет. Направиха я инвеститорите – семейство Бошнакови, собственици на веригата MASTERHAUS. Завършването на строежа е планирано в края на юни 2022 г. Инвестицията е в размер на 7.5млн.лв. и е най-голямата в града на розите за 2021 година – годината, в която семейната фирма „Бошнаков” ЕООД чества 30-ата годишнина от създаването си.
„Казанлък е международен център на индустрията и туризма, с ясна визия за съвременно европейско развитие“ – с тези думи г-жа Марина Бошнакова обоснова избора на инвеститорите за мястото на петия магазин на MASTERHAUS. Г-жа Бошнакова подчерта, че за юбилейните 30 години семейната фирма се е утвърдила на българския пазар с много труд, амбиция, последователност и постоянство, което ги е изградило като стабилен и предпочитан партньор, с лидерски пазарни позиции. Редом със собствениците на веригата хипермаркети на церемонията за първата копка присъства и кметът на Казанлък г-жа Галина Стоянова. Тя приветства логистичното решение на семейство Бошнакови да развиват бизнес в центъра на България и им благодари, че го правят в най-трудното време и в най-трудните икономически условия в държавата.
Хипермаркет MASTERHAUS №5 ще бъде разположен на площ от 5 611 кв. м – търговска сграда с изнесен строителен център, Drive-in зона и складови помещения. Предвидени са 78 паркоместа.
С търговския си обект в Казанлък фирма „Бошнаков” ще разкрие 64 нови работни места. Магазинът ще предлага над 50 000 артикула – строителни материали, продукти за бита, ремонта, градината, интериорните и екстериорните решения, модерен строителен шоурум, прилежащи открити и закрити складови площи с най-модерно оборудване.
Проектът на хипермаркета е дело на арх. Димитър Мандов, който е родом от Казанлък. Изпълнител на проекта е фирма „Артел” ЕООД, която е изградила всички обекти на фирмата до момента.