Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понеделник – Петък от 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Обаждането към универсален номер се таксува съгласно тарифния Ви план към номера 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

novina-pipelife-mini_496x330_crop_478b24840a

Строителство

Пайплайф България представи новите тръби Solid Pipe

Служители на „Пайплайф България” направиха в магазина на Мастерхаус в Бургас презентация на ново поколение PVC тръби за професионалисти. Става дума за тръбите Solid Pipe, които са обогатени с карбон. Николай Марков - продуктов мениджър „Вътрешносградни системи”  и Андон Трендафилов - представител на фирмата за Бургаска област, изтъкнаха редица предимства на иновативния продукт за канализацията, като най-важното е, че тези тръби притежават по-голяма твърдост при по-тънки стени. Това се дължи именно на карбона. Като рожба на модерните технологии, Solid Pipe превъзхождат стандартните PVC тръби по плътност, нечупливост, дълготрайност и с това, че са по-лесни за работа и дават по-малка фира /всички отрязани парчета могат да се ползват/.

На щанда на фирмата, която е част от компанията „Винербергер”-Австрия, бяха представени още удобни малки шахти за канализацията на къщи и вили, както и мазниноуловител за заведения и домакинства.

Представителите на „Пайплайф България” ще направят презентации и в магазините на Мастерхаус в Равда /5 април/, Приморско /11 април/ и Айтос /12 април/.