Този сайт използва "бисквитки" (cookies), с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече.

Разбрах
Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понедельник – Пятница с 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Вызов универсального номера взимается в соответствии с вашим тарифным планом до 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

reklamen-plakat_496x330_crop_478b24840a

Социална отговорност

Черноморец зарадва над 2000 деца и родители в Деня на отворените врати

Над  2000 деца и родители преживяха истински празник на стадион Лазур в третото издание на Деня на отворените врати, който се организира от ПСФК Черноморец-Бургас. Малки и големи споделиха хубавия слънчев ден в компанията на футболистите на Черноморец, треньорите, цялата школа на тима, ветерани и много други гости. Много игри, подаръци и положителни емоции съпътстваха спортното мероприятие, което е единственото по рода си в България.

Програмата започна малко след 11:00 часа, когато целият отбор на „акулите“ излезе на терена под бурните аплодисменти на гостите, които бяха окупирали вип ложата на стадиона. Веднага след тържественото посрещане, беше дадено началото на забавната част. На терена, който беше разделен на 4 части, се провеждаха упражнения с участието на треньори от школата на клуба и футболисти от първия отбор. Паралелно с това отстрани имаше още много занимания за всички присъстващи. Огромен надуваем батут забавляваше най-малките, които буквално го бяха превзели и лудуваха на воля. Генералните спонсори на клуба от MASTERHAUS имаха собствена шатра на стадиона, в която се провеждаше томбола и се раздаваха много награди. Освен тях, деца и родители имаха възможност да спечелят рекламни колички и ваучери от другия партньор на клуба Пежо. Инспектор Хитами, който представлява огромен хипопотам и талисман на сдружение SOS ПТП, разясняваше на малчуганите правилата по пътищата, а също така раздаде и доста награди. Известно бургаско радио пък беше разположило свое мобилно студио в епицентъра на събитията на стадиона и предаваше на живо случващото се. Видни бургаски футболисти и деятели от миналото на Черноморец също дойдоха да уважат събитието. Сред тях личаха имената на Иван Притъргов, Тома Томов, Красимир Димитров и Васил Стоянов. Талисманът на отбора Шарки също беше там и както винаги се радваше на много фенове.

Втората част от мероприятието премина с невиждан интерес. Целият отбор на Черноморец и треньорите се качиха в една от вип залите на стадиона и започнаха да дават автографи върху специално изработените за събитието плакати. Близо час залата буквално преливаше от деца и родители, които обикаляха и прилежно попълваха с подписи колекционерските постери с футболисти и треньори.

 

Източник: www.e-burgas.com