Този сайт използва "бисквитки" (cookies), с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече.

Разбрах
0700 10 321
  • Работно време онлайн магазин:
  • Понедельник – Пятница с 8:00 до 17:00
  • Вызов универсального номера взимается в соответствии с вашим тарифным планом до 0700
  • Пишете ни
img-1839_496x330_crop_478b24840a

Категория 2

Тройна презентация в Masterhaus – Бургас

Masterhaus – Бургас стана домакин на тройна презентация. Под покрива на новооткрития Строителен център на магазина свои нови продукти представиха Велукс, Винербергер и Тондах, чиито представители бяха съответно Петко Димитров, Румен Стоев и Борис Николов.

Десетки клиенти на Мастерхаус, сред които и лично заинтересовани работници от строителни бригади, проследиха с нескрит интерес презентацията.

Петко Димитров и оторизираният монтажник на Велукс Тодор Иванов демонстрираха практически как се прави монтаж на покривни прозорци, произведени от фирмата. Акцентът падна върху техниката прозорецът да се поставя на покрива така, че да се отваря навътре, за да се почиства по-лесно и безопасно.

Румен Стоев от Винербергер събра одобрителни коментари за качествата на новите тухли Поротерм, а Борис Николов успя да мотивира зрителите за бъдещи покупки на иновативните керамични покривни системи на Тондах.

Тройната презентация беше последвана от коктейл и подаръци за всички присъстващи. Представителите на производителите и посетителите на мероприятието се обединиха в благодарностите си към Masterhaus - Бургас за предоставеното любезно домакинство.