Language
Contact us
Online store opening hours: Mon - Fri 08:00 till 17:00
Contact phone number Call us 0700 10 321

The call to numbers starting with 0700 is charged according to your tariff plan

Send a message New Message

Write to us at [email protected] fill out the feedback form.

sait-weber_496x330_crop_478b24840a

Томболи/Акции

masterHAUS парти с Weber или как да избегнете хаоса в ремонтите

На 29 септември 2018 г., събота, в магазин МASTERHAUS в гр. Бургас, ще се проведе първото masterHAUS парти с Weber. Ремонтите винаги са свързани с много въпроси и дълго търсене и разпитване на приятели. Затова основната идея на организаторите от Weber България и МASTERHAUS, е събитието да запознае и ориентира клиентите за тънкостите в домашните ремонти. Така те ще се чувстват сигурни и подготвени за всичко, свързано със строителните дейности. Наред със забавленията, част от едно истинско парти, всеки ще може да получи насоки за кандидатстване по програмите за саниране – винаги важен въпрос в обсъжданията на една етажна собственост.

Влади Караджов, специалният гост на събитието, също ще се включи, за да представи важните детайли, нужни при започването на ремонт. Влади ще участва в активностите през цялото време - пригответе апаратите и бъдете готови да се снимате с него!

Точно в 10.00 часа, на 29 септември експертите в строителството от Weber България и консултантите на бургаския строителен хипермаркет, ще посрещнат гостите на мащабното парти. Посетителите ще могат да посетят всяка една от четирите зони, в която ще намерят полезна информация, ще получат съвети от специалисти и дори ще направят консултация на място с Weber за ремонта на своя дом.

Специалната зона за мъжете ще им помогне да навлязат в дебрите на основните ремонтни дейности, а после да изненадат своите майстори със знания. За дамите са предвидени съвети за различните цветове и текстури, като така те ще имат нови вдъхновяващи идеи как да направят атмосферата в дома си уникална. Много смях и забавления очакват малките строители в зоната за деца. Аниматори ще се грижат за доброто им настроение, а самите малчугани ще могат да нарисуват своя проект за мечтаната къща.

Специална зона за новодомци ще даде шанс на семействата да получат лично от експертите на Weber България решения и идеи за техния дом. Забавен уъркшоп ще помогне на всички да се ориентират в ремонтите и така да направят съседите си своите най-добри приятели!

Изненадите на организаторите са много – награди, състезания, специални промоционални продукти със световната марка Weber са само част от активностите, заложени в програмата. Повече информация можете да намерите на facebook страницата на събитието  или на корпоративните страници на bg.weber и masterhaus.bg.