Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понедельник – Пятница с 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Вызов универсального номера взимается в соответствии с вашим тарифным планом до 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

novina-cheren-petar-2022_496x330_crop_478b24840a

Томболи/Акции

Правилник на провеждане на кампания "Черен Петър" 2022

Общи условия на кампания „Черен Петър“ 2022 в Masterhaus Online

Продажбата на продуктите от кампания „Черен Петър“ се провежда съгласно долуописаните условия и срокове.

  1. Кампанията “Черен Петър” (“Кампанията”), организирана от фирма “Бошнаков” ЕООД със седалище и адрес на управление- гр. Бургас, Северна Промишлена Зона 8000 и ЕИК:102082965, е с валидност от 21.11.2022 г. до 23:59 ч. на 27.11.2022 г. или до изчерпване на наличностите. Организаторът си запазва правото да удължи или съкрати срока на кампанията, публикувайки информиращо съобщение в уебсайта.
  2. Кампанията се провежда на електронната платформа за продажби на стоки - www.masterhaus.bg и включва избрани продукти от различни категории.
  3. Продуктите са с ограничено количество и продажбата им се извършва до изчерпване на наличните количества по време на Кампанията. “Бошнаков” ЕООД не се ангажира с осигуряване на допълнителни количества на вече изчерпани продукти част от Кампанията или качени в електронния магазин.
  4. Продуктите, част от кампанията, са обозначени на www.masterhaus.bg с надпис Черен Петър в бял шрифт върху черен фон.
  5. Поръчки, съдържащи продукти с маркировка Черен Петър, задължително следва да бъдат успешно подадени преди края на валидността на кампанията в 23:59 ч. на 27.11. 
  6. Добавянето на продукти в количката за пазаруване и/или маркирането им като “любими” НЕ представлява резервирането им и “Бошнаков” ЕООД не гарантира наличността им и посочената цена до завършване на процедурата по покупка.
  7. Поръчката на продукти от кампанията Черен Петър сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение, съдържащ номер на товарителница.
  8. Стандартните срокове за доставка, поместени в сайта, са ориентировъчни и не важат в периода на кампанията „Черен Петър“. Възможно е отклонение в рамките на до 8 допълнителни работни дни от ориентировъчния срок за доставка. Поръчките с начин на доставка „Вземи от магазин“ също могат да бъдат доставени до избрания обект с до 3 допълнителни работни дни.
  9. Всички клаузи на общите условия за ползване на платформата www.masterhaus.bg са приложими и по време на Кампанията „Черен Петър”, доколкото друго не е предвидено в настоящия правилник.
  10. Възможни са разлики в селекцията от продукти и отстъпки част от кампания Черен Петър, поместени в електронен магазин Masterhaus и тези във физическите обекти от веригата.
  11. Възможни са технически грешки или временни неизправности във функционирането на сайта. При наличието на такива Организаторът ще направи всичко възможно да бъдат отстранени възможно най-бързо.
  12. “Бошнаков” ЕООД си запазва правото да прекрати, промени, разшири или да преустанови за постоянно, по всяко време асортимента на Продуктите в Кампанията, както и да промени условията и срока на Кампанията като обяви това на www.masterhaus.bg