Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понедельник – Пятница с 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Вызов универсального номера взимается в соответствии с вашим тарифным планом до 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

r20-system-novina_496x330_crop_478b24840a

Категория 2

RAIDER представи новата система R20

RAIDER направи поредна презентация в хипермаркет Мастерхаус-Бургас. Емил Николов от централата на фирмата и Антон Колев- мърчандайзер за Бургас и региона, представиха новата серия Pro R20 System. Иновацията в тази система е, че 13 инструмента могат да работят с една и съща акумулаторна батерия с мощност 20V.
„С новата гама R20 влизаме в крак със световните тенденции, които налагат захранването на електроинструментите да става с акумулаторни батерии. Това е в полза както на околната среда, така и на клиента, защото му спестява разходи”, коментира Емил Николов.
Идеята една батерия – много машини се утвърждава все повече като еталон, защото оптимизира не само производствените разходи, а и цената, която потребителят плаща за използването на повече от един инструмент. Когато клиентът закупи една машина в комплект с батерия и зарядно устройство, може да използва същите батерия и зарядно, ако си вземе и друг инструмент от серията.
Новата система на RAIDER обхваща най-използваните в бита и индустрията типове машини: винтоверти, ударни винтоверти, гайковерти, перфоратор, ъглошлайф, зеге, саблен трион, орбитален ексцентършлайф, циркуляр, осцилиращ инструмент, а за пролетно-есенния сезон и колесна косачка за трева.
„Българските майстори бяха малко недоверчиви в началото, но постепенно разбраха ползата от новата система и търсенето нараства все повече. Затова тази група ще продължи да се развива, като плановете на RAIDER са с една батерия да могат да се захранват поне тридесетина машини”, посочи Емил Николов.