Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понедельник – Пятница с 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Вызов универсального номера взимается в соответствии с вашим тарифным планом до 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

novina-megachim-mini_496x330_crop_478b24840a

Категория 2

Латексът Аквис на Мегахим от кетчуп и горчица не се бои

Ако стените ви са боядисани с латекса Аквис на Мегахим, можете спокойно да ги измиете при зацапване дори с кетчуп и горчица. Боята, независимо дали е сатен или мат, изобщо няма да пострада. Това показаха регионални мениджъри от системата на Мегахим по време на презентация в магазина на Мастерхаус в Бургас. Динко Генов отговаря за политиката на фирмата в югоизточната част от страната, а Калин Желязков- в североизточната. Двамата показаха завидна сръчност в практическите демонстрации.

„Непукизмът” на латекса Аквис от замърсяване се дължи на тефлона в неговия състав, разясниха специалистите. Те уточниха, че по договор с фирма Дюпон само Мегахим има правото да произвежда и продава лаково-бояджийски продукти с тефлон на българския пазар.

Промотьорите представиха в Мастерхаус-Бургас три серии от каталога на фирмата:

Аквис - продукти на водна основа;

Декоратор - хоби серия за домашна употреба;

Експерт – серия за професионална употреба

В шатрата на Мегахим можеше да се видят продукти за обработка на стени, метал и дърво. Демонстрациите имаха за цел да разкрият нетрадиционното приложение на даден артикул чрез различни комбинации с него. Мениджърите развъртяха четки и валяци, за да покажат на дело, че умело се справят с техниките на полагане на различните покрития.

Представителите на Мегахим бяха любезни да посочат и конкретната технология относно надеждната защита на дървен комплект от пейки и маса в градината, което се явява актуален ангажимент в настъпващата пролет. Вижте конкретните стъпки.

 

Как да лакираме дървена маса и пейки?

 

1.Почистете добре повърхностите на масата и пейките.

2. Нанесете импрегнатор Аквис за дърво на водна основа.

3. Изшкурете повърхността с шкурка 180 – 220.

4. Нанесете бързосъхнещ лазурен лак на водна основа. Ако гладкостта не ви задоволява, минете още веднъж с лак, като преди втората ръка пак пришкурите с шкурка 220, но този път по-нежно и без голямо натискане.