Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понедельник – Пятница с 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Вызов универсального номера взимается в соответствии с вашим тарифным планом до 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

panorama-mh-2_496x330_crop_478b24840a

Категория 1

ВТОРИ ХИПЕРМАРКЕТ ОТ ВЕРИГАТА MASTERHAUS

Втори хипермаркет от веригата MASTERHAUS изгражда собственикът – Бошнаков ЕООД. На юг от Бургас тепърва ще се разгръща мащабно строителство. Това кара предприемчивото семейство -  Павел и Марина Бошнакови, да улесни клиентите и да изнесе продуктите си в близост до строителните обекти. Инвестицията в новата търговска база ще надхвърля 4 млн. лв. Строителството предстои – върху площ от 14 дка, на входа на Приморско. Новият магазин ще заложи предимно на корпоративните клиенти. Ще заработи първо като строителна борса – форма, в която Бошнакови вече имат достатъчно опит:

История

С продажбата на материали за строителство семейство Бошнакови започва да се занимава неочаквано. Случайността му дава възможност да стане дистрибутор на Мегахим.

   Всъщност много неща в 15 - годишната история на фирмата на случайни, но успешни. Когато през 1991 г открих първия си магазин – Дом на майстора, специализиран единствено в продажба на бои, не съм предвиждал строителния бум и това, че нашите продукти ще станат почти от “първа необходимост“ за региона, разказва Павел Бошнаков.

 

Стъпки

Интуицията обаче води семейството в правилна посока и сега тяхното дружество е сред крупните търговци и дистрибутори на строителни материали и региона.

  В бранша Бошнакови ЕООД е и единствената голяма бургаска компания, която няма намеса на външен капитал. В първите години Бошнаков работи сам, съпругата му Марина е преподавател по руски език. Сега тя е изоставила преподаването – бизнесът бързо се разраства и изисква нейното присъствие в семейната фирма.

  Отлично е овладяло чешки език, наложили са го контактите с търговските им партньори – Бошнакови са директен вносител на редица утвърдени европейски компании.