Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понедельник – Пятница с 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Вызов универсального номера взимается в соответствии с вашим тарифным планом до 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

img-4444_496x330_crop_478b24840a

Категория 1

Кратка равносметка след края на първия "Есенен панаир на Майстора"

Желаем с радост да ви съобщим, че в периода на своето провеждане- от 4-ти до 6-ти септрември 2015г. , изложението, организирано от фирма “Бошнаков” ЕООД, успя да предизвика интереса на жителите на град Бургас и региона. Редом с това “Есенен панаир на Майстора” успешно осигури необходимата информираност на всички посетители по въпросите, касаещи акуратните техники за саниране и тяхното приложение, създавайки същевременно добро настроение и колективен дух чрез различни игри и интересни лекции.

По повод края на изложението, ние от фирма “Бошнаков” ЕООД искаме да изкажем искрена благодарност към нашите партньори, които приеха инициативата присърце и допринесоха за успеха на първия “Есенен панаир на майстора” със своята идейност, отдаденост и внимание към детайла.

Благодарение на изключителното представяне на всички фирми и добре премислената концепция на изложението от наша страна, всички заедно- с общи усилия, съумяхме да сътворим едно неподражаемо събитие, единствено и първо по рода си за нашия град.

Благодарим и на посетителите, дошли в Експо център “Флора”, които със своето присъствие и заинтересованост показаха, че подкрепят идеята и надслова на събитието, а именно- “Заедно за един по-красив град”.

И не на последно място, желаем да благодарим на община Бургас за това, че подкрепи и повярва в нуждата от провеждане на подобен формат, с помощта, на който граждани и гости на град Бургас да получат нужната информираност относно интериорни и екстериорни, топло и хидроизолационни решения и насоки за правилно саниране, в навечерието на старта на националната кампания за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Надяваме се, че изложението, което организирахме с много желание и усърдие, постигна целта на своето провеждане.

Вярваме, че посредством множество и разнообразни лекции и презентации на водещи фирми с доказан опит и професионализъм, успяхме да докажем на посетителите, че красивия облик на един град може да бъде постигнат единствено с помощта на качествени материали!

Разгледайте галерията и съпреживейте прекрасната атмосфера на първия “Есенен панаир на Майстора”!