Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понедельник – Пятница с 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Вызов универсального номера взимается в соответствии с вашим тарифным планом до 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

25y-logo-main-theme_496x330_crop_478b24840a

Категория 1

Юбилеен концерт 25 години "Бошнаков" ЕООД

Скъпи клиенти и приятели на MASTERHAUS,
Искаме да ви споделим радостта от прекрасно преминалия юбилеен празник 25 години „Бошнаков“ ЕООД , който се състоя на 16-ти септември в Държавна Опера Бургас. Нашите гости бяха посрещнати с коктейл и представяне на благотворителна изложба „Деца рисуват за деца“ под наслов „Създаваме заедно бъдеще“ . Благотворителността е мисия и верую на нашата фирма още от самото начало. Ние от екипа на Бошнаков ЕООД смятаме, че нищо друго не може да се сравнява с даряването на радост и надежда на другите. Купувайки от картините, нашите гости подкрепиха каузата за изграждането на дневен център за грижи за деца и младежи с увреждания и по този начин всички ние създадохме шанс за по-добро бъдеще на много млади хора. В 18 часа започна тържествения концерт, с който отбелязахме четвърт век лидерски позиции на компанията ни. Събитието беше открито с ария и балет част от спектакъла „Кармина Бурана“, който постави едно тържествено начало. Водещите Камен Воденичаров и Яна Грудева поканиха на сцената госпожа Марина Бошнакова, която приветства всички свои гости, сред които - партньори, служители, клиенти, медии, приятели, висши обществени личности и кмета на град Бургас г-н Димитър Николов. „25 години  за човек това е възраст, когато тепърва си поставя амбициозни цели и създава планове. За фирма това е период на изградени традиции и заслужен авторитет. Ние фирма Бошнаков ЕООД се гордеем със стабилните позиции на пазара, с доверието, което изградихме и с това, че името ни е символ на коректност и сигурност – емблема за професионализъм“. С тези думи започна речта на госпожа Бошнакова и продължи със сърдечни благодарности към всички партньори, клиенти и служители: „за взаимното уважение, за успешната съвместна работа, за положените усилия, за постигнатите резултати – за всичко това с което човек не би се справил сам през всичките тези години“. 
Програмата продължи с корпоративния филм „По пътя на успеха пишем история “, който ни върна в началото на 90-те години, когато Павел и Марина Бошнакови са започнали заедно, уверено и непоколебимо да сбъдват своята мечта, запозна ни с постигнатите резултати и насочи поглед към бъдещето на компанията. Интервюта с дългогодишните служители на компанията, партньори от цялата страна и със специалното участие на кмета господин Николов са част от филма. Той благодари на семейство Бошнакови за социално отговорното отношение, което имат през годините и за осигурените работни места в града. Видеото завърши с интервю на Мартин и Виктор Бошнакови, които активно участват в управлението на компанията, защото както Марина Бошнакова каза: „бъдещето е в добрите ръце на децата ни“! 
С тематичен танц от танцова школа ДЮН беше представена динамиката на екипа на Бошнаков ЕООД – целеустремени, енергични, млади хора. Клубът по спортни танци Бургас 1975 поздрави партньорите за успешното сътрудничество с прекрасен валс. Участници на сцената бяха Вокална формация към детски хор Милка Стоева и деца от Спортен Клуб СКХГ “Черноморец-Бургас“. Специална изненада за гостите беше подготвен спектакъл „С любов към Бургас и морето“. Изявени Бургаски изпълнители от три поколения пяха на сцената : Стефан Илчев, Стефан Диомов и група Петте сезона, Дует Бургас, Жан Шейтанов, Ваня Костова и нейният талантлив син Боян Михайлов, емблемата на град Бургас - Тони Димитрова. Финал на концерта беше изпълнението на всички бургаски звезди с вечния хит „Бургаски вечери“.
Ние от екипа на Бошнаков ЕООД искаме сърдечно да благодарим на всички, които бяха до нас в този прекрасен ден, както и на всички, които участваха в организацията и допринесоха 25 години Бошнаков ЕООД да се превърне в незабравим празник за всички!
Разгледайте галерията и съпреживейте прекрасната атмосфера на нашия тържествен празник!