Ceramiche Supergres

ceramiche-supergres-54685-image_340x0_scale_478b24840a

Ceramiche Supergres, добре утвърдена марка и част от Gruppo Конкорд, лидер в производството на керамични плочки, е динамична и рационализирани компания, която гледа на иновациите като ключов инструмент, за да се срещнат, в реално време, нуждите на развиващ се тенденции и стилове.

 Специално внимание към пазара, които, заедно с иновативни технологии, авангард изследвания и големите инвестиции, направени от Gruppo Конкорд, позволи Ceramiche Supergres за превод на нуждите на клиента във високо-качествени решения и гъвкави и персонализирани услуги.

Ceramiche Supergres произвежда широка гама от повърхности за жилищни и търговски сгради: порцелан каменинови подове за вътрешно и външно приложение, walltiles за кухни и бани. Винаги се обръща внимание на новите тенденции, компанията създава висококачествени керамични колекции плочки, могат да отговорят на всички изисквания стил с естетически изследвания и състоянието на най-съвременните технологии.
С Ceramiche Supergres колекции можете да се обличаш си пространства, сякаш със специално изработени костюми, избор на стил New Classic за изискана и романтична връзка, високотехнологични вдъхновения за съвременен, минималистичен къща, Native нотки, напомнящи неопитомена природа или Glamour отражения да изразят , чрез керамика, най-силните и най-интересните тенденции.
A широк спектър от повърхности, за да се създаде, в дома си, лични и уникални атмосфери могат да се комбинират с интериорни стилове дизайн и тенденциите на днешния и утрешния ден.

http://www.supergres.com

logo_210x40_fit_478b24840a
Направи запитване Каталоги:
Каталог 2014 (39.01 MB)

Снимки