Ceramiche Gardenia Orchidea

gardenia-osnovna_340x0_scale_478b24840a


От 1961 г., Ceramiche Гардения Орхидея групата развива своя собствена концепция за живеене - печеливш избор, който е направила компанията в нарицателно за италианския стил, високи постижения и качеството на 100-те страни, в които оперира.
 
Технология и качество авангардни

Gardenia Orchidea е основен играч на нарастващото търсене на висококачествени материали за съвременния начин на живот. Техния патент   керамичната промишленост е процес, който дава възможност на хиляди кристали Swarovski, които да се включат директно в керамична плоча. Всяка плочка (20x50 cm) съдържа до 10 800 оригинални кристали многостен Сваровски.

Един уникален стил

В допълнение към Гардения Орхидея марка, чиито керамични колекции изследват различни стилове на дизайн на дома, групата е имала изключителното световно споразумение за продажби с марката Versace Home от 1997 г. насам, така че е в състояние да произвежда уникални керамични линии и обзавеждане за баня; този проект, въз основа на перфектен афинитет с известната модна къща, е позволило на компанията да се възползва от всичкия опит и традиции, които присъстват в света на керамиката и интериорни дизайнерски детайли, като по този начин консолидира присъствието си в хай-енд пазара.

Водеща компания, която изразява духа на днешния ден и загатва за стила на утрешния ден

Гардения керамика са резултат от по-задълбочено изследване на материали, облицовки и декорации; персонала и продуктовите мениджъри на компанията работят рамо до рамо с архитекти и дизайнери. Домът е истинската цел и предизвикателство за отдел "Проучване и Развитие", създавайки продукти, които винаги са предназначени за един много специфичен вид на жизнено пространство. Тези керамични продукти въплъщават нови вкусове и нови концепции за пространство, следвайки пътя на архитектурата. Използването на силно текстурирани естествени материали като дърво и мрамор, и предефинирането на пространството чрез уеднаквяване и непрекъснатост на стъклени и метални повърхности са тенденции, които Gardenia е познава до болка.

logo-gardenia_210x40_fit_478b24840a
Направи запитване Каталоги:
Каталог 2014 (33.23 MB)

Снимки