Language
Свържете се с нас
Работно време онлайн магазин: Понедельник – Пятница с 8:00 до 17:00
Телефон за връзка Обади се 0700 10 321

Вызов универсального номера взимается в соответствии с вашим тарифным планом до 0700

Изпрати съобщение Ново съобщение

Пишете ни на [email protected] или попълнете формуляра за обратна връзка.

img-1518_496x330_crop_478b24840a

Категория 1

„Бошнаков” ЕООД откри нов строителен център

„Бошнаков” ЕООД направи поредна широка крачка напред в развитието на фирмата с откриването на нов строителен център. Това стана на 18 май. Центърът се намира на територията на Мастерхаус-Бургас. С него се надгражда строителната борса на фирмата, която беше създадена през 2005 година за продажба на едри строителни материали.

„Успешният бизнес има своя нов дом: модерен и гостоприемен”, подчерта на откриването Марина Бошнакова- изпълнителен директор на „Бошнаков” ЕООД. „В реализацията на проекта отново сме се ръководили от нашата главна цел: клиентът да е доволен от качеството на продукта и от обслужването. Новият строителен център гарантира удобство, комфорт и бързина на покупката”, добави съпругата на собственика на фирмата Павел Бошнаков, който великодушно предостави честта да отрежат лентата на синовете си Мартин и Виктор- надеждната млада смяна в управлението на семейния бизнес. В ритуала се включи и зам.-кметът на Бургас Красимир Стойчев.

„Новият строителен център ме кара да се чувствам горд като бургазлия и като българин. Това е поредното доказателство за прогреса на фирма „Бошнаков”, която дръпна още по-здраво на конкуренцията”, заяви Красимир Стойчев.

Приветствени слова към домакините отправиха и представители на водещи фирми в строителния бизнес като Снежана Семова- управител на Сен-Гобен Вебер България, Николай Захариев- управител на Велукс България и Цанко Миланов- управител на Винербергер и Тондах България.

Отец Петър от църквата „Св.св. Кирил и Методий” отправи благословия и отслужи водосвет пред събралото се множество. Водещ на церемонията по официалното откриване на новия строителен център беше Ники Кънчев.
По-късно вечерта фирма „Бошнаков” ЕООД отбеляза събитието с изискан коктейл в хотел Приморец, където отново събра представители на местната власт и партньори от строителния бизнес.

Новият търговски мегаобект на „Бошнаков” ЕООД няма аналог в роден мащаб и утвърждава още повече Мастерхаус като българският строителен хипермаркет номер едно. Центърът не само е най-модерният в страната, но и се равнява по стандартите на развитите западноевропейски държави. Под неговия покрив се предлага всичко за строителството: строителни смеси, изолационни продукти, продукти за кухо строителство, градивни и покривни материали, стълби и скелета, метални и бетонови изделия дървен материал, инертни материали, строителни колички, кошове, резервоари.