Language
Contact us
Online store opening hours: Mon - Fri 08:00 till 17:00
Contact phone number Call us 0700 10 321

The call to numbers starting with 0700 is charged according to your tariff plan

Send a message New Message

Write to us at [email protected] fill out the feedback form.

sedmica-na-maistora-236-x-176-px-novina_496x330_crop_478b24840a

Томболи/Акции

“Седмица на Майстора” в Masterhaus Online от 26.10 до 01.11.2015г.

В духа на нашия фирмен празник-13 години от откриването на Masterhaus град Бургас и на наближаващия национален ден на строителя, за нас е радост да обявим предстоящата “Седмица на майстора” в Masterhaus Online, която ще се проведе в периода: 26.10- 01.11.2015г.

Започвайки нашата “Седмица на Майстора” в деня на строителя , ние искаме да направим своеобразен поздрав и  да засвидетелстваме нужното внимание и уважение към всички отдадени майстори и строители- тези за които това е професия и призвание, а и тези, за които това е приятно хоби.

Освен началната дата на тази кампания, процентът на намаление от цената, който тя ще предложи на нашите клиенти, също не е избран случайно- 13%, той отразява нашата признателност за 13-те години, през които градим и създаваме заедно.

През периода на нейното провеждане, седмицата на Майстора ще направи по-достъпни голям брой продукти от различни раздели на категория “Машини и инструменти” от нашия сайт, следвайки определена програма по дни.

Нашият стремеж е да предоставим богат избор и добри цени, за да може всеки един майстор да увеличи своя работен арсенал от инструменти.

Програмата на събитието в реда на провеждане и тематика е както следва, по дни:

Понеделник: “ Ден на режещите машини”- ще откриете ъглошлайфи, прободни триони, циркуляри и машини за рязане на керамика с 13% намаление от стандартната цена.

Вторник: “Ден на шлайфащите машини”- разнообразие от марки шлайфове, шмиргели и градивни машини.

Сряда: “Ден на ударно-пробивните машини”- винтоверти, къртачи, перфоратори, акумулаторни отвертки и бормашини.

Четвъртък: “ Ден на строителната техника”- компресори, генератори, миксери и бетонобъркачки, пистолети за боя и горещ въздух, пневматика и едрогабаритна техника.

Петък: “Ден на градинската техника”- помпи, косачки, тримери, храсторези, моторни и ел. Триони, водоструйки, пароструйки и консумативи

Събота: “Ден на консумативи и допълнителна техника”- заваръчни и зарядни устройства, измервателна техника, лични предпазни средства, куфари и органайзери, устройства срещу вредители  и консумативи.

Неделя: “Ден на ръчните инструменти”- отвертки, клещи, чукове, такери, триони, маламашки, мистрии, шпакли, бъркалки, ключове, секачи, стяги, ножици, пили и други.

Важно: Намалението от 13% е фиксирано, по ден и раздел!

Следователно след изтичане на съответния ден, посветен на даден раздел, повече няма да е възможно да се възползвате от намаление на продуктите в него.