Language
Contact us
Online store opening hours: Mon - Fri 08:00 till 17:00
Contact phone number Call us 0700 10 321

The call to numbers starting with 0700 is charged according to your tariff plan

Send a message New Message

Write to us at [email protected] fill out the feedback form.

img-2630_496x330_crop_478b24840a

Томболи/Акции

"Намаленията растат през пролетта" ...

.. и докато от всяка посока се чуват прогнози за увеличаване на цените на основните суровини и продукти, MASTERHAUS предлага на своите клиенти все по – изгодни предложения, цени и отстъпки.
Със своята богата продуктова гама, с любезните си компетентни консултанти, със специалните предложения, с ниските цени и изгодни покупки, българският строителен хипермаркет е еталон на качество.
„Вече 1 година по – близо до вас” беше мотото на празника по случай една година от отварянето на българския строителен хипермаркет MASTERHAUS в гр. Приморско. Жителите на града и околността бяха поканени на 7ми април (събота), за да отпразнуват заедно годишнината на магазина. „Това ще се превърне в традиция”- коментираха доволни клиенти.
Програмата на събитието включваше занимания както за най – големите, така и за най – малките. Всички присъстващи деца бяха поканени на ”МАСТЕР КЛАС” по създаване на Великденска украса организирана от MASTERHAUS, творчески хоби център “Hobbisimо“и аниматори от “BVS Entertainment”. След, което децата украсиха най – голямото яйце в региона с екологично чисти бои COLORLAK, на които изключителен представител за България е фирма “Бошнаков” ЕООД.
За дамите, организатора – домакин, предложи отстъпка от цената на Великденска украса и богата гама форми за печене, за да се подготвят за празника, както и МАСТЕР КЛАС по приготвяне на вкусни козунаци с любезното съдействие на „ДЖЕЙ ЕЛ ПИ”.
Разбира се, мъжете присъстващи на празника, също се забавляваха докато научаваха повече за продуктовите гами на фирмите CAPAROL – полагане на декоративни техники, BOSCH – машини и инструменти и SIKA – лепила и силикони.
На празника присъстваше и лилавата крава на “MILKA”, която донесе много вкусни изненади за малки и големи.
Рожденика MASTERHAUS раздаваше много подаръци и карти за отстъпки, а „Намаленията ще продължават да растат през пролетта” – обещаха от ръководството на веригата.