Language
Contact us
Online store opening hours: Mon - Fri 08:00 till 17:00
Contact phone number Call us 0700 10 321

The call to numbers starting with 0700 is charged according to your tariff plan

Send a message New Message

Write to us at [email protected] fill out the feedback form.

kartichka_496x330_crop_478b24840a

Социална отговорност

"Нека заедно да помогнем"

В духа на наближаващата Коледа бургаската верига строителни хипермаркети MASTERHAUS обяви резултата от благотворителната  кампания “Нека заедно да помогнем”. Целта на кампанията бе да се наберат средства за лечението на три бургаски деца, непосилни за техните семейства. Освен за Милена Денева на 19 години и студента Петко Георгиев и двамата с тежката диагноза Сарком на Юинг, парична помощ бе необходима и за шестокласничката Петя Лазарова, страдаща от рак на костите.

Благотворителната кампанията  стартира на 1-ви октомври и продължи до 30 ноември тази година. Средствата бяха отделяни като определен процент от всяка покупка, направена в някой от двата хипермаркета MASTERHAUS. Успоредно с това бяха поставени специални кутии за дарения. За реализирането на благотворителната кампания бяха подготвени кампанийни банери, билбордове в града, картички, спотове в 4 радиа. Медийни партньори в тази благородна кауза бяха регионалното издание “Твоят ден” на вестниците “Дневен Труд” и “24 часа”, Радио 1, www.chernomorie-bg.com. Съпричастни към съдбата на децата бяха и ПСФК “Черноморец - Бургас” АД, Българска държавна лотария, печатница “Импрес” ЕООД - Пловдив, www.maistors.com .

Нашата равносметката – MASTERHAUS преведе над  25 000 лв. по дарителските сметки на трите деца, страдащи от редки заболявания  – Петко, Милена и Петя. За жалост Петко не успя да се пребори с болестта, но по думите на свои роднини, си отиде от този свят щастлив поради подкрепата, на която се радваше до сетния си дъх. Останалите две деца продължават своето лечение с повече надежда, че доброто съществува и ще се случи за тях. С тази кампания, осъществена с общи усилия, показахме съпричастност към съдбата им. Надяваме се да сме успели да подарим надежда и да върнем усмивката на техните лица.

Екипът на „Бошнаков” ЕООД, фирмата собственик на верига строителни хипермаркети  MASTERHAUS, благодари на всички, които подкрепиха и участваха в кампанията „ Нека заедно да помогнем” и  пожелава на всички да запазят доброто в душите си и през Новата година.