Този сайт използва "бисквитки" (cookies), с цел по-доброто обслужване на своите посетители. Научете повече.

Разбрах
0700 10 321
  • Работно време онлайн магазин:
  • Mon - Fri 08:00 till 17:00
  • The price of a single call is the same as a normal city call
  • Contact us
0
praznik-08_496x330_crop_478b24840a

Категория 1

Истински ПАНАИР НА МАЙСТОРА по случай 10 години от създаването на първия български строителен хипермаркет

Стотици граждандани на гр. Бургас посетиха празника по случай 10 години от откриването на MASTERHAUS (14ти октомври - неделя). Клиентите на магазина бяха зарадвани с много продуктови презентации, забавни игри, подаръци, пъстра сценична програма и богата почерпка. Организаторите на празника се погрижиха, както за най – малките, така и за по – големите си приятели. В програмата на панаира се включиха някои от дългогодишните партньори на строителния хипермаркет , добре познати брандове като Baumit, Bosch, DeWalt, Мегахим, Sika, Wagner, Weber, Ytong и Office 1 superstore.

На сцената пред магазина се качиха деца от ОДЗ „ Моряче“, спортен клуб по художествена гимнастика „Черноморец“, танцьорите от ФА „Атанас Манчев“, бургаският певец Георги Дюлгеров и неотразимият актьор Краси Радков, който освен, че забавляваше гостите на празника, раздаде наградите от конкурса "Забавни моменти от моя ремонт с MASTERHAUS".

"Днешният празник, посвещаваме на всички вас настоящи и бъдещи клиенти и подаряваме този т.н. "Панаир на майстора", тук в "Дома на майстора" MASTERHAUS, на всички наши приятели, на нашия екип - служители на фирма Бошнаков, и на всички бургазлии, тези прекрасни хора, които живеят в най - добрия град за живеене - любимият ни Бургас!" – споделиха от ръководството на "Бошнаков" ЕООД.