Grupo Halcón Cerámicas

fachada-halcon-square_340x0_scale_478b24840a

През своите 40 години живот , Grupo Halcon е бил пример за постижения, където търсенето на удовлетворението на клиентите е довело пътя.

Технологии: Инвестицията от Grupo Halcon в нови технологии, е ясен пример за адаптация към променящата се и все по-конкурентна среда.

Double - товарни гранитогрес
Процесът , известен като двойно натоварване използва прахове от две или три различни чисти цветове за декориране на плочката. Първото натоварване на глина образува тялото на плочката в пресата , а вторият зареждане на микро - частици дава парче повърхностни и си вид .

Разтворими соли гранитогрес
Този процес използва течност цветове , прилагани от спрей за украса на плочката. Течността прониква до 1,6 mm в тялото на парчето .

Пълен тяло гранитогрес на пода
Този продукт се определя като цялото тяло се дължи на факта , че цветът на тялото му е същият като цвета на повърхността .


Halcón КЕРАМИКА е основана през 1963 г. като плод на усилията на различни специалисти в керамичния сектор в Кастейон , решени да предлагаме високо качество на продукта и чист дизайн, насочени към задоволяване на изискванията на най-взискателните клиента. Навсякъде по света . Успехът на тази формула е била отразена от грандиозно увеличение в производството. През 1995 г. Halcón inaugured втората от неговите помещения, Halcón 2 . Верен на своята философия , за която тя е международно признат в керамичната промишленост , най-модерната технология за производство processwas включени , с една от най-големите пещи в света, която отбеляза началото на производството на остъклени каменинови подови плочки за Halcón КЕРАМИКА . През 2001 г. и в рамките на етапи, маркировка нашия растеж , регулиращ Warehouse е построен на площ от 120 000 m2 . В момента Halcón CERÁMICAS има капацитет за производство на подови , стенни и гранитогрес в някоя от нейните форми и дизайни.

http://www.halconceramicas.com

logo_210x40_fit_478b24840a
Направи запитване Catalogues:
Каталог 2014 (40.00 MB)
Мозайки 2014 (4.80 MB)
Каталог 2014 (7.47 MB)

Photos