AlfaLUX

alfalux-logo_340x0_scale_478b24840a

ГРУПАТА
 
Alfalux обединява известни алфа и Lux марки на Nuova Riwal керемиден фирмата-производител .
Nuova Riwal е със седалище в Fiorano Modenese , в керемиден производството квартал Сасуоло . Благодарение наистина да си Alfalux и Saime марки , тя е една от водещите групи за производство и търговия с подови и стенни плочки в цялото тяло порцелан , остъклен порцелан и единичен изстрел и двойни - уволнен плочки.
От началото на 2007 г. , Nuova Riwal принадлежи към група, която е лидер на тази индустрия : Casalgrande Padana SpA , със седалище в Casalgrande - Reggio Emilia .
 
ALFALUX
 
Зачитането на природните ресурси , в допълнение към околната среда , географска и социална чувствителност на обществото , са нейните бизнес насоки.
Инвестициите, направени в естетически изследвания и технологични иновации, са взети Alfalux до върховните нива по отношение на продукти и производствени процеси , постоянно набира скорост благодарение на своята репутация на вътрешния и световните пазари .
Организационната отпечатък е базирана на преследването за качество и задоволяване на търговците и крайните клиенти и това са неговите основни крепости .
Alfalux наистина работят в световните пазари с широко разпространено дистрибуторска мрежа в Италия и в чужбина . Той се фокусира върху средни до високи пазари с иновативни и висококачествени продукти и универсални плочки за интериор и екстериор и подходящ за широк спектър от приложения , за домовете, но и търговски центрове , предлагащи линии , предназначени специално за дневни, бани и кухни , но също така и за използване в търговски и обществени зони. Aware на променящите се начини на живот , Alfalux възприема вкусовете и нуждите на потребителите по отношение на културата , географско положение , социално -икономически статус и разнообразни възрастови групи , като предлага широка гама от продукти, за да отговарят на всяка нужда .

http://www.alfa-lux.it

alfalux-logo_210x40_fit_478b24840a
Направи запитване Catalogues:
Каталог 2014 (31.47 MB)

Photos