Строителна борса

Строителна Борса MASTERHAUS

За да отговори на високите изисквания на пазара със строителни материали, динамичната среда и спецификата на региона, MASTERHAUS обособява всички едри строителни материали в "Строителна борса", ориентирана към комплексното обслужване на строители и инвеститори.

В "Строителна борса", работят екип от висококвалифицирани служители, които са винаги готови да дадат необходимата информация на нашите клиенти, да ги насочат към най-добрия продукт за техните нужди и да изготвят изгодна ценова оферта.

Гъвкавите цени, големите складови наличности, широкия автопарк и високото ниво на обслужване, утвърждават "Строителна борса" MASTERHAUS като един стабилен и надежден партньор за строители и инвеститори в региона на цялото Южно Черноморие. Поради отличната си локация, наличието на общо 4 търговски обекта MASTERHAUS - Бургас, Несебър, Приморско и Айтос, "Строителна Борса" успява да достави всички необходими материали до своите клиенти в срок.

В "Строителна борса" MASTERHAUS ще откриете богато разнообразие на продукти и консумативи необходими за всеки един строителен проект. Освен това, имате възможността да изберете из между продукти с еднакво предназначение, но в различен ценови клас. MASTERHAUS работи успешно и директно с десетки производители на различни материали за строителството и ремонта и поради това успява да предложи на своите клиенти високо качество на изгодни цени.

Потърсете нашите Търговски представители:

  • Ивелина Атанасова:   0887 47 02 05     i.atanasova@masterhaus.bg   
  •  Видьо Жеков            0879 00 32 22     v.jekov@masterhaus.bg