Лични данни


Политика за защита на личните данни

 

Ние от “Бошнаков” ЕООД  държим много на доверието и сигурността на нашите клиенти. Именно за това, защитата на вашите лични данни е наш основен приоритет.Моля, прочетете настоящата Политика, за да разберете как MASTERHAUS събира, използва, разкрива и защитава непубличната Ви информация и личните Ви данни.

1. Общи понятия

 1.1 Съгласно легалната дефиниция, посочена в чл. 2 ал. 1 от Закона за защита на личните данни ( ЗЗЛД), лични данни са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци.

 

1.2 ЗЗЛД въвежда понятието “ администратор на личните данни” с чл. 3 ал. 1 и това е физическо или юридическо лице, както и орган на държавната власт или на местното самоуправление, който сам или съвместно с друго лице определя целите и средствата за обработване на личните данни. Администраторът на лични данни има за задължение да подаде заявление за регистрация в електронния регистър на администраторите на лични данни, който се води от Комисията за защита на личните данни.

1.2.1 Фирма “Бошнаков” ЕООД притежава удостоверение за администратор на лични данни, вписан в  “Регистъра на администратори на лични данни и на водените от тях регистри” с идентификационен № 136124  от 10.01.2012 г. към КЗЛД.

2. Електронен Бюлетин

 Възможно е да прекратите абонамента си за получаване на нашия бюлетин по всяко време. Всеки електронен бюлетин в долната си част съдържа връзка, която ще ви отведе на сайта ни. Посредством тази връзка ще можете лесно да прекратите абонамента си, а вашият електронен адрес ще бъде премахнат автоматично от списъка на потребители, получаващи нашия бюлетин.

3. Надеждни онлайн разплащателни методи

С цел да направим процеса на пазаруване и плащане максимално спокоен и сигурен за вас- нашите клиенти , ние използваме Secure Sockets Layer.

Secure Sockets Layer или SSL е специален криптографски интернет протокол за връзка клиент- сървър, който предпазва преноса на данни от недоброжелателна намеса.

Що се отнася до номера на кредитната ви карта, ние разкриваме само последните й четири цифри, в момента на потвърждение на поръчката ви. С цел да се осъществи плащането, ние представяме  цeлия номер от кредитната карта до подходящата компания за кредитни карти по време на обработката на поръчките, но този процес е строго контролиран и не представлява опасност за конфиденциалността на вашите данни.

Важно: Ние нямаме достъп до номерата на Вашата карта.

 

4. Бисквитки ( “Cookies” )

 Пo време на посещение на нашия уеб сайт вашият браузър съхранява "бисквитки"("cookies") на твърдия диск на вашия компютър или мобилно устроиство. 

Използваме бисквитки, за да поддържаме “ пазарна количка”, до която да имате достъп и след затваряне на прозорецa, в който предходно е бил отворен нашият електронен магазин. Продуктите, които сте добавили при предишната ви сесия ще се запазят и това ще ви помогне да спесите време.

Също така тяхната функция е и  да спомагнат да подобрим предлаганите от нас услуги, съхранените данни използваме само в обобщен вид и за статистически цели.

MASTERHAUS не използва кукита, за да следи как ползвателите и клиентите използват интернет, след като напуснат уебсайта и не съхранява информация, която може да бъде прочетена или засечена от трети лица.

Ние не разменяме, продаваме или отдаваме информация за кукитата без изричното съгласие на ползвателите.

5. Google Analytics ( Анализ)

 Ние използваме тази услуга, предлагана от Google, с цел осъществяване на бъдещи подобрения по нашия сайт и респективно по- високо качество на обслужване за вас- нашите клиенти. Посредством аналитичните функции на Google Analytics ние повишаваме ефективността на нашия електронен магазин.

Google Analytics генерира статистическа и друга информация за уебсайта посредством “бисквитки”, които се записват върху компютрите на потребители или гости на уеб сайта. Тази информация се използва за създаване на доклади за използването на сайта и бива съхранявана от Google. Политиката за поверителност на Google може да откриете на следния адрес: www.google.bg/policies/privacy

6. Процедура за отказ

 Ако клиентът откаже да предостави необсходима на MASTERHAUS информация или лични данни, това може да доведе до невъзможност да бъде осъществена поръчка в нашия електронен магазин.

MASTERHAUS НЕ носи отговорност за грешни или непълни данни, предоставени от потребителите и възпрепятстващи нормалното ползване на нашия уеб сайт или на услугите, предлагани в него.

Моля, използвайте следната контактна форма във връзка с евентуални въпроси относно защита на личните данни или в случай, че желаете вашите профил и/или данни да бъдат заличени от нашия регистър.

Използвайки нашият уеб сайт, вие декларирате вашето съгласие с този документ, описващ нашата Политика за личните данни. В случай, че не сте съгласни с една или множество точки от този документ, любезно ви призоваваме да не използвате този сайт.

Запазваме си правото по наша преценка и по всяко време да изтриваме или изменяме части от тази Политика и да правим допълнения, когато такива са необходими.

Информацията в този раздел ще бъде актуализирана при настъпила промяна в настоящия документ, призоваваме ви да препрочитате регулярно за настъпили изменения.

7. Процедура за изгубени или забравени имена и пароли

В случай на невъзможност да се идентифицирате и това се дължи на изгубено или забравено име и парола, ние сме предвидили различни решения, според естеството на проблема.

- при забравена парола, потърсете в горният десен ъгъл на нашата начална страница- www.masterhaus.bg. Там, избирайки “ Вход в системата”, ще намерите в падащото меню и опция “ Забравена парола”. Въведете електронният адрес, с който сте регистрирани и натиснете “ Изпрати”. Новата си парола, както и линк за потвърждение на заявката ще намерите във вашия имейл.

- при забравен идентификационен имайл, моля използвайте контактната форма на нашия уеб сайт, за да ни уведомите.