Pavigrés Cerâmicas

pavigres_340x0_scale_478b24840a

Декор за дома
Задайте тон с керамика и естествен камък. Pavigrès могат да ви помогнат да се създаде пространство, което ви харесва, и който отговаря на вашите вкусове.

Разгледайте нашата богата колекция от керамични плочки за селски или съвременни подове или стени. Открийте нашата гама от цветове и покрития замразени. Разгледайте нашата гама от аксесоари и компоненти за кухня и баня, която включва гранитни плотове, мивки, смесители, мивки, душове и вани.

Вдъхновението за мечтания дом започва тук. Липсва вашата визия и творчество.

Pavigrès : фамилна анамнеза
През 1987 г., Джо LoBasso взе цялата опит и знания той е придобил през годините в керамичната индустрия и решил да намери Pavigrès, вносител, дистрибутор и търговец на дребно на керамика и естествен камък европейско качество по-висока. Той разбира, че хората искат да изразят себе си чрез заобикалящата ги среда и керамика и каменни материали са верни вдъхновение. Така той започва да предлага на своите клиенти висококачествени продукти и много по -добро качество от това, което се предлага на пазара в момента. Така той започва своята дейност бавно, търпеливо и с визия за дългосрочна експанзия. Скоро, с участието на четирима братя, Pavigrès превърна в семеен бизнес, който днес вече е дом на второто поколение.

Нашият екип от купувачите редовно отлетя за Италия, Испания и Съединените щати, за да проучи търговски панаири, посещение на доставчици и да намерят най-добрите продукти за нашите клиенти, това е да се каже, керамични плочки много добро качество, които имат определена JE NE ВОИ Quoi, нещо различно и интересно, с които Европейският нюх като търсена от нашите клиенти.

Днес, мечтата за създаване на едно гише за жилищно декорация става реалност с разширяването на доставките Pavigrès в аксесоари и кухненски шкафове и баня. Сега имаме всичко необходимо, мивки, душове, плотове суетите, всичко, придружени с повече услуги и експертиза, предлагани в спокойна и приятелска атмосфера.

http://pavigres.ca/

logo_210x40_fit_478b24840a
Направи запитване

Снимки