Grupo Halcón Cerámicas

fachada-halcon-square_340x0_scale_478b24840a

През своите 40 години живот , Grupo Halcon е бил пример за постижения, където търсенето на удовлетворението на клиентите е довело до пътя към успеха.

Технологии: Инвестицията от Grupo Halcon в нови технологии, е ясен пример за адаптация към променящата се и все по-конкурентна среда.

Double - товарни гранитогреси
Процесът, известен като двойно натоварване използва прахове от две или три различни чисти цветове за декориране на плочката. Първото натоварване на глина образува тялото на плочката в пресата, а вторият зареждане на микро - частици дава парче повърхност и видa на плочката.

Разтворими соли гранитогрес
Този процес използва течност цветове, прилагани от спрей за украса на плочката. Течността прониква до 1,6 mm в тялото на парчето.

Halcón КЕРАМИКА е основана през 1963 г. като плод на усилията на различни специалисти в керамичния сектор в Кастейон, решени да предлагат високо качество на продукта и чист дизайн, насочени към задоволяване на изискванията на най-взискателните клиенти в цял свят. Успехът на тази формула е била отразена от грандиозно увеличение в производството. През 1995 г. Halcón създава втори производствен цех, Halcón 2. Верни на своята философия, за която са международно признати в керамичната промишленост като най-модерната технология за производство. Фирмата разполага с една от най-големите пещи в света, която отбеляза началото на производството на остъклени каменинови подови плочки за Halcón КЕРАМИКА.

http://www.halconceramicas.com/

logo_210x40_fit_478b24840a
Направи запитване Каталози:
Каталог 2014 (40.00 MB)
Мозайки 2014 (4.80 MB)
Каталог Cevisama 2014 (7.47 MB)

Снимки