AlfaLUX

alfalux-logo_340x0_scale_478b24840a

ГРУПАТА

Alfalux обединява известни алфа и Lux марки на Nuova Riwal керемиден фирмата-производител.
Nuova Riwal е със седалище в Fiorano Modenese, в керемиден производството квартал Сасуоло. Благодарение наистина да си Alfalux и Saime марки, тя е една от водещите групи за производство и търговия с подови и стенни плочки в цялото тяло порцелан, остъклен порцелан и единичен изстрел и двойни - уволнен плочки.
От началото на 2007г., Nuova Riwal принадлежи към група, която е лидер на тази индустрия: Casalgrande Padana SpA, със седалище в Casalgrande - Reggio Emilia.

ALFALUX

Зачитането на природните ресурси, в допълнение към околната среда, географска и социална чувствителност на обществото, са нейните бизнес насоки.

Инвестициите, направени в естетически изследвания и технологични иновации, са взети Alfalux до върховните нива по отношение на продукти и производствени процеси, постоянно набира скорост благодарение на своята репутация на вътрешния и световните пазари.

Организационната отпечатък е базирана на преследването за качество и задоволяване на търговците и крайните клиенти и това са неговите основни крепости.

Alfalux наистина работят в световните пазари с широко разпространено дистрибуторска мрежа в Италия и в чужбина. Той се фокусира върху средни до високи пазари с иновативни и висококачествени продукти и универсални плочки за интериор и екстериор и подходящ за широк спектър от приложения, за домовете, но и търговски центрове, предлагащи линии, предназначени специално за дневни, бани и кухни, но също така и за използване в търговски и обществени зони. Aware на променящите се начини на живот, Alfalux възприема вкусовете и нуждите на потребителите по отношение на културата, географско положение, социално -икономически статус и разнообразни възрастови групи, като предлага широка гама от продукти, за да отговарят на всяка нужда.

http://www.alfa-lux.it/

alfalux-logo_210x40_fit_478b24840a
Направи запитване Каталози:
Каталог 2014 (31.47 MB)

Снимки