Шоурум "Мода и Лукс"

Modern bathroom

Добре дошли в шоурума на Мода и Лукс

Домът - хармония и интимност. Това усещане ни съпътства от хола, през кухнята до спалнята и постига най-осезателен израз в банята-това съкровенно място за блаженство на тялото и душата.

В шоурума на "Мода и Лукс"  може да намерите цялостно решение, което интерпретира съвременния  начин на живот, съчетаващ иновации в дизайна и функционалност. Предлагаме ви пълен асортимент за обзавеждане на интериорни, екстериорни, лични и публични пространства : подова и стенна керамика, стъклокерамична мозайка, смесители, душкабини, вани, санитарно оборудване, от не подвластни на времето класически модели до уникални съвременни геометрични форми. Наред с това предлагаме умела балансираност между качество и конкурентна цена.

Продуктовата ни гама би могла да задоволи и най-взискателния и най-изискания вкус. А нашите консултанти  ще ви помогнат да създадете представа за вашата уникална баня, визуализирайки я в 3D проект. Ще получите гъвкаво, модерно, добре организирано обслужване.

Фирмите с които работим:

Бошнаков ЕООД представя на българския пазар водещи Италиански, Испански, Турски, Полски, Чешки производители. Като директен вносител гарантираме за произхода и качеството на предлаганите материали. Ние продължаваме  да търсим и намираме нови и оригинални цветове, да се стремим към  красотата, еволюцията на стила и ергономичността на формите. Предлагаме ви отличителна идентичност и свежи, оригинални дизайнерски решения. Предоставяме възможността  на архитекти, дизайнери и потребители свободата да създават координиран и хармоничен интериор.


Фирмите с които работим